Inelul de lumină al camerei lui Galaxy S10, ca indicator de baterie

2300

Dacă ați cumpărat noul model emblematic Samsung, sigur vă încântă inelul de lumină al camerei frontale aflată pe Galaxy S10. Se aprinde când recunoașterea facială vă detectează fața sau când treceți de la camera din spate la camera foto frontală.

Se aprinde, de asemenea, pentru a funcționa ca un cronometru de numărătoare inversă pentru selfies. Samsung nu permite ca lumina să fie utilizată pentru altceva și cu siguranță nu o puteți utiliza pentru notificări. Cu toate acestea, există o aplicație terță parte care vă permite să utilizați inelul de lumină al camerei ca indicator de baterie.

Aplicația se numește Energy Ring și este dezvoltată de IJP, după cum notează AndroidPolice. Acest dezvoltator are o experiență considerabilă în ceea ce privește crearea de indicatori personalizați pentru acumulatori pentru Android. Energy Bar este una dintre celelalte creații ale sale, conform SamMobile. Energy Bar este echivalentul lui Energy Ring pentru ecranele curbate aflate pe Galaxy S8, Galaxy S9 și Galaxy S10+ de la Samsung.

Energy Ring pentru inelul de lumină cu multe opțiuni de personalizare

Energy Ring vă oferă o varietate de opțiuni de personalizare, cum ar fi culoarea, direcția, grosimea și chiar culori diferite pentru fiecare procent de 25% consumat din baterie. Există, de asemenea, o comutare pentru a dezactiva indicatorul când folosiți anumite aplicații pe ecran complet, astfel încât să nu vă deranjeze când vizionați videoclipuri sau jucați jocuri.

Primul videoclip postat pe YouTube este „Eu la grădina zoologică”. A fost încărcat la ora 8:27, sâmbătă 23 aprilie 2005, de cofondatorul site-ului Jawed Karim. Videoclipul de nouăsprezece secunde a fost realizat de Yakov Lapitsky la grădina zoologică din San Diego, prezentându-l pe Karim în fața elefanților. În prezent are peste 30 de milioane de vizionări.

Această aplicație este în prezent optimizată numai pentru Galaxy S10 și Galaxy S10e. Dezvoltatorul IJP lucrează pentru a adăuga această aplicație și pentru Galaxy S10+. La acesta sunt alte probleme de rezolvat deoarece are o decupare mai mare în formă de pilulă, unde se află camera dublă.

Aplicația Energy Ring este disponibilă pentru descărcare gratuită din Google Play Store. Aplicația necesită acces la notificări, dar este necesară pentru funcționarea indicatorului bateriei. Descărcarea bateriei cu această aplicație este considerată a fi neglijabilă. Există unele achiziții în aplicații pentru funcționalități suplimentare, dar versiunea gratuită va fi suficient de bună pentru majoritatea utilizatorilor.

Sperăm că Samsung va permite ca inelul de lumină al camerei frontale de pe Galaxy S10 să fie folosit și pentru alte funcționalități. Ar fi deosebit de util ca o lumină de notificare. Compania poate rezolva acest lucru cu o actualizare de software, dar nu există nimic care să sugereze când o va face.