Ecranul Infinity-O confirmat de FCC pe smartphone-ul Galaxy A8s

776

Recent pe site-ul Comisiei Federale de Comunicații (FCC) a apărut un nou telefon Samsung. Acesta are numărul de model SM-G8870. Documentația publicată de FCC confirmă o serie de caracteristici ale acestor mult așteptate Galaxy A8s, inclusiv „gaura din ecran a camerei” și raportul de aspect.

Federal Communications Commission, agenția de certificare americană, a certificat telefonul Samsung SM-G8870. De ceva vreme, tot felul de zvonuri circulă despre acest dispozitiv, care se pare va fi destinat în exclusivitate pieței din China. Nu este sigur că acesta nu va ajunge în final și pe alte piețe internaționale. Acesta ar fi primul telefon cu un ecran așa-numit Infinity-O, un ecran cu o gaură rotundă pentru camera frontală.

Cel puțin așa rezultă din documentația de la FCC. Deși nu vedem un smartphone Galaxy A8s în sine, avem o captură de ecran cu certificarea FCC. Informațiile provin de la GalaxyClub și SamMobile. Putem vedea că în colțul din stânga sus al afișajului este un loc liber, în ciuda diferitelor notificări care pot fi văzute în bara de stare. Acesta este locul unde se găsește „decupajul” pentru cameră.

Galaxy A8s cu un raport de aspect de 19,5: 9

Mai mult, vedem că raportul de aspect al dispozitivului este mai lung decât ne-am obișnuit cu modelele Samsung din 2018. Ecranul lui Galaxy A8s pare să aibă un raport de aspect de 19,5: 9. Samsung Galaxy S9, de exemplu, are un raport de aspect de 18,5: 9.

19,5: 9 este raportul dintre laturile imaginii, lungimea și înălțimea denumit și aspect ratio. Este exprimat ca două numere separate utilizând aceeași unitate de lungime. La un raport de aspect de 19,5: 9, o imagine poate fi de 19,5 cm lățime și 9 cm înălțime. Raportul de aspect se referă la relația lățimii cu înălțimea, nu la dimensiunea reală a imaginii.

Documentele FCC dezvăluie că SM-G8870 va suporta standardele Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac cu două benzi, Bluetooth 5.0 Low Energy, NFC și ANT+. Sunt șanse mari ca SM-G8870 să vină cu procesorul Snapdragon 710, cu 6 GB de RAM și memorie internă de 128 GB. Pentru mai mult spațiu de stocare, acesta va avea o cartelă microSD. Sperăm că va veni cu Android Pie la bord. Despre Galaxy A8s sunt zvonuri că va avea o mufă pentru căști de 3,5 mm.

În afară de caracteristicile de conectivitate, documentele FCC confirmă, de asemenea, prezența unui port USB de tip C. Galaxy A8s va avea o baterie Samsung EB-BA750ABU de 3.300mAh cu suport pentru încărcare rapidă. Aceeași baterie se găsește și în Samsung Galaxy A7 (2018).

Se pare că Galaxy A8s va avea un ecran LCD de 6,4 inch

Nu există alte detalii despre specificațiile lui Samsung SM-G8870 în documentele FCC. Zvonurile sugerează că Galaxy A8s ar avea un ecran LCD de 6,39 inch. Partea din spate a telefonului va avea o configurație triple-camera. Se spune că include o cameră de 25 MP, una de 5 megapixeli și una de 10 MP. Pentru selfies, ar fi echipat o cameră de 24 MP.

Samsung Galaxy A9 (2018), primul smartphone din lume cu patru camere, a fost lansat în China ca Galaxy A9s, în timp ce alte piețe l-au primit ca A9 (2018). Prin urmare, este posibil ca Galaxy A8s să se îndrepte spre China și, spre alte piețe ca Galaxy A8 (2019).

Galaxy A8s va fi lansat probabil la vânzare începutul anului viitor, deși un anunț oficial este așteptat înainte de sfârșitul anului. Samsung încă nu a confirmat existența sa.