Informații inedite despre Galaxy Note 9 și Galaxy Watch pe Reddit

1072

Un utilizator al rețelei sociale Reddit, dezvăluie o mulțime de informații suculente despre Galaxy Note 9 și Galaxy Watch. Mai avem doar trei zile până la anunțarea de către Samsung a „următorului mare lucru” dar, noutăți despre Note 9 tot mai apar deși în acest moment știm multe lucruri despre viitorul phablet Samsung.

Chiar după ce Samsung a lăsat să transpire mai multe informații despre Note 9, a mai rămas o mulțime de alte informații ce nu le știm despre acest telefon. Un utilizator Reddit care pretinde a fi „very close with a Samsung national trainer” – apropiat al unui trainer Samsung, a enumerat o serie de lucruri despre care ați putea să nu fi citit încă despre Note 9, și într-adevăr, există câteva chestii interesante.

În primul rând, se pare că cei care pre-comandă Note 9 vor putea alege între un cadou Fortnite „pachet de jocuri„, știre scursă anterior și, o pereche de căști premium fără fir cu anulare a zgomotului, de la AKG. Nu știm dacă se găsesc aceste două lucruri împreună la un preț de 99 de dolari, cât este considerată această facilitate. Dacă vorbim numai de căștile wireless AKG, setul respectiv este la un preț mult mai mare.

În ce privește pixul S Pen îmbunătățit, veți avea aparent libertatea de a alege orice culoare vă convine. O simplă încărcare de 40 de secunde va oferi o autonomie de 30 de minute. S Pen-ul are un buton de declanșare dedicat pentru a declanșa camera foto cu o atingere dublă.

Vorbind despre această cameră „nouă„, ea nu este chiar identică cu cea aflată în partea din spate a lui Galaxy S9+. La urma urmei, a fost revizuită tehnologia AI pentru detectarea și optimizarea scenei, precum și afișarea “speech bubbles” – bulelor de vorbire, la detectarea imperfecțiunilor instantanee. Nu în ultimul rând, chiar dacă se așteaptă un ecran puțin mai mare decât pe Note 8, Galaxy Note 9 ar trebui să se potrivească în exact aceleași huse ca și predecesorul său.

Tizen este sistemul de operare a lui Samsung. Momentan rulează pe patru smartphone-uri, Samsung Z1, Samsung Z2, Z3 și Z4, precum și pe alte numeroasele produse care poartă sigla Samsung. Îl găsim pe tablete, televizoare, smartwatch, aparate inteligente de uz casnic (frigidere, mașini de spălat, aparate de aer condiționat, cuptoare cu microunde și aspiratoare robot).

Un smartwatch Samsung cu sistemul de operare Tizen, numit Galaxy Watch, va vedea și el lumina zilei joi 9 august. Spre deosebire de Samsung Gear S3 cu variantele sale Classic și Frontier, noul Samsung Galaxy Watch se poate potrivi atât bărbaților, cât și femeilor, având două dimensiuni pentru încheieturile mâinilor, de 46 mm și 42 mm. Dar destul de șocant, noul smartwatch, conform informațiilor de pe Reddit, se pare că nu va dispune de tehnologia MST (Magnetic Secure Transmission) a predecesorului său, bazându-se astfel exclusiv pe capabilitățile NFC pentru Samsung Pay.

Ceasul „de dimensiuni mai mari” este pur și simplu „similar” cu Gear Sport în amprentă, deși vine cu un ecran mai mare și se poate lăuda cu până la 7 zile de anduranță între încărcări. O nouă culoare de roz-auriu se pare că va fi lansată, de asemenea, 40 de moduri diferite de antrenament ar putea fi monitorizate pe viitorul Galaxy Watch, de la 10 moduri pe Gear S3.

SURSĂPhoneArena