Informații foarte promițătoare despre prețul lui Samsung Galaxy Z Flip 3

564
Informatii foarte promiattoare despre pretul lui Galaxy Z Flip 3
Sursa Foto: letsgodigital.org

Samsung se pregătește să își reînnoiască gama de smartphone-uri pliabile în acest an cu două noi lansări. În ultimele zile au apărut mai multe detalii despre dispozitivele de nouă generație, cum ar fi prețul posibil al Galaxy Z Flip 3. Samsung va lansa în acest an telefoanele pliabile Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3.

Informația vine la insiderul sud-coreean hwangmh01, care scrie că următorul Flip va fi prezentat în august și va avea un preț cuprins între 990 și 1.199 de dolari. Acest preț este o scădere destul de mare în comparație cu prețul predecesorului său. Reamintim că vorbim despre Galaxy Z Flip 3, un smartphone care – în ciuda faptului că nu are 2 în nume – este de fapt a doua generație de Z Flip.

Preț la nivelul unui smartphone de top Galaxy S pentru Galaxy Z Flip 3

Smartphone-ul Samsung Galaxy Z Flip 5G a venit pe piață cu un preț recomandat de Samsung de 1.449$ în SUA. Dacă informația se dovedește adevărată, Z Flip 3 ar veni cu o reducere de preț care ar putea varia între 250 și 450$. Astfel Z Flip 3 ar fi primul pliant care ar avea un preț comparabil cu al unui model de top din seria Galaxy S. Acest fapt ar putea marca un pas important înainte în ceea ce privește accesul la această categorie de smartphone-uri a unui număr mare de persoane.

Conform informațiilor de până acum, Z Flip 3 va fi echipat cu procesorul Snapdragon 888. Acesta va fi însoțit de 8GB RAM și 256GB stocare, dar sunt informații și despre un model cu 128GB stocare. Va avea un ecran extern de 1,83 inch (4,65 centimetri), mai mare decât cel al predecesorului său. Ecranul intern Dynamic AMOLED va avea o rată de actualizare de 120Hz, conform HDBlog. Samsung a făcut modificări și în departamentul foto, telefonul va avea o camera în plus. Bateria va fi de 3.300mAh cu încărcare rapidă la 25W.

IP înseamnă „Ingress Protection” și arată cât de bine este protejat un dispozitiv de praf și apă. IP57 – cifra 5 înseamnă că este posibil să treacă ceva praf, dar nu va fi suficient pentru a deteriora produsul. Cifra 7 arată că poate fi scufundat până la 1 metru în apă timp de 30 de minute.

Nu în ultimul rând trebuie să mai amintim un lucru foarte important în privința dotării. Foarte multe informații susțin că Samsung Galaxy Z Flip 3 va avea un rating IP, posibil un IP57. Sistemul audio va fi el îmbunătățit cu difuzoare stereo. Sigur că Wi-Fi 6, GPS, Bluetooth 5.0, NFC și un port USB Tip-C vor fi la bord.