Cum să instalați Telegram & Snapchat pe Galaxy Watch 3, Active & Active 2

947
Cum sa instalati Telegram Snapchat pe Galaxy Watch 3
Sursa Foto: Google.com

Apariția aplicației Telegram pe ceasurile inteligente din seria Apple Watch și Wear OS le-a sporit vânzările. Aplicația de mesagerie a fost descărcată până acum de peste un miliard de utilizatori din întreaga lume. Acesta este motivul pentru care utilizatorii au cerut-o pe dispozitivele lor portabile Samsung, iar compania a făcut acest lucru.

Au trecut mai mult de patru ani când Telegram este disponibilă pe platformele Apple și Android. Nu este același situație cu Tizen OS. Chiar și după lansarea ceasurilor inteligente de marcă precum Galaxy Watch 3 și Active 2, tot nu a primit aplicații precum Telegram sau Snapchat. Acum acest lucru s-a schimbat.

Linkurile de pe site vă duc direct furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Telegram & Snapchat pe smartwatch-urile Galaxy Watch

Există informații despre adoptarea sistemului de operare Wear OS pe viitorul Galaxy Watch 4, care poate da acces la Telegram. Următorul smartwatch Samsung poate aduce mai multe funcții și specificații hardware avansate, iar apariția acum a aplicațiilor Telegram & Snapchat îl poate face și mai așteptat.

Telegram sau Snapchat nu sunt disponibile în Samsung Galaxy Store, dar există o modalitate de a primi mesaje prin ele. În cea mai recentă actualizare, Samsung a avut grijă ca toate imaginile din mesajele primite să fie afișate pe ecran. Urmați pașii de mai jos pentru a afla cum să utilizați cele două aplicații pe Samsung Galaxy Watch 3, Galaxy Watch Active și Galaxy Watch Active Active 2.

Iată ce trebuie să faceți pentru a utiliza Telegram și Snapchat pe ceasurile inteligente Galaxy Watch:

  • Deschideți Play Store sau App Store
  • Descărcați Telegram și Snapchat
  • Conectați-vă la aceste aplicații
  • Deschideți aplicația Galaxy Wearable
  • Atingeți Notificări
  • Porniți notificările
  • Derulați mai jos până vedeți Telegram și Snapchat
  • Porniți comutatorul
  • Acum, veți primi notificări și mesaje din aceste aplicații

Cu acești pași, puteți obține acum toate actualizările aplicațiilor, conform TizenHelp. Pentru a vizualiza mesajele, vedeți bifarea portocalie de pe ceasul inteligent. Dacă găsiți, glisați degetul de la stânga la dreapta pe ecranul principal. Acum, atingeți mesajul de pe Telegram sau Snapchat pentru al deschide și a-l citi.

Galaxy Watch 3, Galaxy Watch Active, Galaxy Watch Active 2 și ceasurile Samsung anterioare vă permit să vedeți imagini și notificări de pe cele două aplicații. De asemenea, le puteți răspunde, șterge sau neglija.