Instant Slow Motion de la seria Galaxy S24 trece pe alte telefoane Galaxy

184
Instant Slow Motion de la seria Galaxy S24 trece pe alte telefoane Galaxy
Sursa foto: via wccftech.com

Unul dintre lucrurile bune la seria Galaxy S24 este că dispozitivele pot transforma videoclipurile normale în videoclipuri cu încetinitorul. Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra fac acest lucru cu ajutorul AI și tehnicii de interpolare a cadrelor. Instant Slow Motion – Mișcare lentă instantanee sau mai cunoscută ca mișcare cu încetinitorul este pentru prima dată pe telefoanele Galaxy.

Și înainte se putea filma cu încetinitorul, dar nu se puteau vedea videoclipurile filmate normal cu încetinitorul. Deși există unele limitări ale modului în care funcționează această caracteristică, opțiunea este încă acolo și, în cea mai mare parte, funcționează foarte bine. Funcția video instantanee cu încetinitorul – Instant Slow Motion de la seria Galaxy S24 se pregătește acum să treacă pe seria Galaxy S23 și pe alte câteva dispozitive.

Ca în cazul majorității caracteristicilor Galaxy AI, mulți utilizatori se întrebau ce dispozitive Samsung mai vechi vor primi funcția video. Instant Slow Motion a fost foarte bine primită de utilizatorii de Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra. Ne așteptam că, la fel cum se întâmplă cu Galaxy AI și funcția Instant Slow Motion să treacă la alte dispozitive.

Wccftech – Wccf (Where Consumers Come First) tech este un site tech de top, care deservește un public divers din cele două Americi, EMEA și APAC. A fost fondat în 2004. Wccftech este una dintre cele mai vizitate platforme media din lume.

Acum, potrivit Wccftech, avem confirmarea. Această funcție video va trece la mai multe modele emblematice. Cel puțin în prima fază este vorba de dispozitivele premium lansate anul trecut. Trecerea acestei caracteristici pe modelele de anul trecut este cu siguranță o veste bună pentru cei care nu au făcut upgrade la un telefon nou. Iată ce dispozitive primesc noua funcție:

Totuși, aceasta ar putea fi o veste tristă pentru cei au încă dispozitive mai vechi decât cele menționate mai sus. Dar, Samsung a menționat că funcția de încetinire instantanee are nevoie de un GPU și un NPU puternice. Seria Galaxy S24 le are, dar nu este ceva prezent pe seria Galaxy S22 sau pe dispozitivele mai vechi. Samsung a vorbit și despre modul în care această caracteristică trebuie să reacționeze la 16,6 ms pentru videoclipuri de 60 fps. Acest tip de procesare nu este capabil pe dispozitivele mai vechi, așa că are sens de ce această caracteristică ajunge doar la dispozitivele cu Snapdragon 8 Gen 2.