Samsung lucrează la interfața One UI 2.1 pentru Galaxy Note 9

664
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Moderatorul responsabil pentru software-ul Galaxy Note de la Samsung Members Community a făcut precizări despre versiunea One UI 2.1 pentru Galaxy Note 9. Moderatorul a răspuns la o postare venită de la un utilizator și a spus că Samsung testează UI 2.1 pentru Note 9. Nu a menționat când va veni, dar este bine ca actualizarea One UI 2.1 se va lansa pentru acest flagship din 2018.

În răspuns, oficialul de la Samsung Community a spus: One UI 2.1 a inclus mai multe caracteristici pentru camerele seriei Galaxy S20 și câteva alte elemente esențiale care pot afecta performanța lui Note 9. Din acest motiv Samsung îl testează mai încet, cu mare atenție, pentru a nu avea impact asupra calității generale a produsului. Moderatorul a spus din nou că actualizarea va fi lansată atunci când echipa crede că a ajuns la versiunea stabilă. Deci mai poate dura ceva timp pentru a construi firmware-ul stabil, conform TizenHelp.

Actualizarea cu One UI 2.1 a lui Galaxy Note 9

Iată traducerea mai detaliată a răspunsului dat de moderatorul de la Samsung Members Community. „Interfața Samsung One UI 2.1 este nouă, incluzând caracteristici pentru camere la cele mai noi produse, precum seria Galaxy S20. Nu se poate aplica ad-literam la Galaxy Note 9, deoarece este dificil să se garanteze performanțe optime în situația smartphone-ului Note 9.”

Și a continuat: „Cu toate acestea, facem tot posibilul să ascultăm și să respectăm cerințele clienților pentru a crea produse mai bune. În prezent verificăm și aplicăm funcțiile care pot fi adăugate cu noul One UI pe smartphone-ul Note 9. Vă rugăm să rețineți că răspunsul nu poate fi dat acum din cauza unui proces atent de revizuire înainte a oferi un răspuns pozitiv. Vom face tot posibilul să pregătim și să oferim un software stabil. Mulțumesc.”

Samsung Community sau Samsung Members este o comunitate de profesioniști Galaxy care oferă sprijin, feedback și analiză despre telefoanele Galaxy. Oferă serviciile de care aveți nevoie legate de Galaxy, de la sfaturi pentru folosirea unei aplicații până la o mulțime de informații despre noile produse.

În conformitate cu răspunsul moderatorului de la Samsung Community, Samsung Galaxy Note 9 va primi UI 2.1. Cel mai probabil putem vedea noua versiune de software pe Galaxy Note 9 în următoarele săptămâni sau luni. Este vorba doar de Galaxy Note 9, nu există nicio informație despre lansarea pentru Galaxy S9 / S9+. Trebuie să așteptăm un timp să auzim despre lansarea pentru Galaxy S9 de la echipa oficială care se ocupă de acest lucru. Versiunea Samsung One UI 2.1 rulează acum și pe smartphone-urile Galaxy S10 și Galaxy Note 10 din majoritatea țărilor.