Noua interfață Samsung One UI 4 (Android 12) într-un clip video

384

Samsung a publicat o serie de videoclipuri care prezintă oficial noua interfață One UI 4. Aceasta este interfața care va veni în curând la multe telefoane Samsung cu upgrade software major Android 12. Am scris de mai multe inovații cu Samsung One UI 4.0, dar acum vedem ceea ce Samsung consideră cel mai important.

În ultimele săptămâni, v-am arătat deja o mulțime lucruri noi ce vor veni cu interfața Samsung One UI bazată pe Android 12. Aceasta a fost în program beta în mai multe țări pentru seria Galaxy S21, program ce tocmai a luat sfârșit. Potrivit GalaxyClub, acum compania a prezentat patru videoclipuri cu noua interfață. Două dintre ele sunt mai cuprinzătoare.

Clip video oficial cu interfața Samsung One UI 4.0

Până acum am scris despre noile funcții, cum ar fi Tema de culoare și pictogramele care se adaptează imaginii de fundal. Am văzut și noua aplicație Meteo și widget-ul acesteia și am arătat multe alte modificări. Ceea ce nu am văzut încă a fost o explicare mai extinsă a noii interfețe Samsung de către însuși compania Samsung. La Samsung Developer Conference, compania tocmai a făcut acest lucru.

În patru videoclipuri diferite vedem cele mai importante evoluții, schimbări și inovații. Am descris deja o mare parte, dar acum le vedem prin ochii Samsung. În plus, vedem și interfața Samsung One UI 4 Book, despre cane nu am știut până acum. Aceasta va fi pe laptopurile Samsung cu sistemul de operare Windows 11.

Istoria Windows datează din 1981, când Microsoft a început să lucreze la un program numit „Manager de interfață”. Microsoft a introdus Windows pe piață pentru prima dată în noiembrie 1985. În septembrie 2021 Windows avea o cotă de piață de 80%.

Pe lângă seria Galaxy S21, un rol important joacă și dispozitive precum Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3. În cele din urmă, interfața trebuie să se poată adapta foarte bine la diferitele forme pe care le au dispozitivele mobile. Deja Samsung One UI 4.0 beta a fost lansat și pentru Fold 3 și Flip 3 în Coreea de Sud.

Va mai trece ceva timp până când interfața Samsung bazată pe Android 12 va ajunge oficial pe telefoanele Samsung Galaxy. Seria Galaxy S21 va primi mai întâi actualizarea – la sfârșitul lunii noiembrie, începutul lunii decembrie, dacă putem risca un pronostic. Toate celelalte dispozitive și tablete vor urma în săptămânile și lunile următoare. Probabil utilizatorii din România vor primi actualizarea în primele luni din 2022.