O călătorie în interiorul lui Samsung Galaxy S20 Ultra

1223

În spiritul tradiției Samsung lansează în fiecare an noi modele de smartphone-uri și de cele mai multe ori ne depășește așteptările. La San Francisco în acest an, Samsung a lansat o nouă serie Galaxy S de excepție. Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+ și Samsung Galaxy S20 Ultra au fiecare în parte multe caracteristici dorite de utilizatorii de telefoane.

Samsung merge pe principiul de a pune întrebări și de a contesta convențiile. Acest lucru stă la baza inovațiilor companiei, lucru ce stimulează creativitatea și inovația, conform NewsSamsung. Pentru a împărtăși cu toată lumea până unde merge măiestria de a construi un smartphone de ultimă generație Samsung a realizat un videoclip în care vă arată modul în care inginerii săi construiesc Samsung Galaxy S20 Ultra. Putem astfel să aruncăm o privire asupra lucrurilor ce se află în spatele scenei, asupra componentelor și inovațiilor semnificative care fac să funcționeze aceste adevărate minuni tehnologice fără de care se pare că nu putem trăi.

Samsung Galaxy S20 Ultra, componentele din interior

Galaxy S20 Ultra are de un display cu o viteză de actualizare de 120Hz. Cu patru camere foto puternice la spate, cu una de 108MP și zoom 100X, precum și o baterie inteligentă de lungă durată, Galaxy S20 Ultra este încărcat de inovații care transformă modul în care ne conectăm astăzi. Urmăriți videoclipul de mai sus pentru a vedea componentele care constituie fundamentul acestor funcții inovatoare introduse de Samsung.

Ecranul Super AMOLED pare foarte fragil în imagine, dar este parte a întregului ansamblu al telefonului. Un extraordinar ecran QHD+ Dynamic AMOLED 2X, special creat de Samsung Display pentru telefoanele 5G. Vedem acolo unde este poziționată antena mmWave pentru 5G, foarte importantă, cea care ne aduce tot ce vedem pe ecran și primim în telefon. Telefonul mai are o antenă și în partea de jos. Antena este obiectul metalic care transformă semnalul electromagnetic în semnal electric și invers. O vedem demontată și apoi la locul ei între celelalte componente.

mmWave sau millimetre waves pentru 5G, sunt frecvențele utilizate în cea mai nouă generație de rețele de telefonie mobilă. Undele mmWave pot pătrunde prin anumite materiale plastice, ziduri, îmbrăcăminte și nu sunt influențate de ploaie, ceață, praf sau zăpadă. Sunt utilizate pentru comunicații wireless de mare viteză.

Samsung Galaxy S20 Ultra un smartphone extrem de performant

Puteți vedea unde este amplasat procesorul, creierul unui smartphone și noua memorie RAM LPDDR5. De asemenea, camera de răcire cu vapori, importantă pentru a menține temperatura optimă de funcționare a întregului ansamblu intern. Bateria responsabilă de curentul electric necesar funcționării este inamovibilă și are o capacitate de 5.000mAh. Aceasta are încărcare rapidă de 45W, încărcare rapidă wireless Qi / PMA 15W și încărcare wireless inversă de 9W.

Vedem în videoclip și amplasarea excelentului departament foto și modulul cu lentilă pliată tip periscop, care face posibil Space Zoom. Este destul de mic pentru opțiunile de mărire uriașe pe care le oferă. Mai vedem demontate și alte piese cum ar fi tăvița pentru cardurile SIM sau alte componente de plastic cu rol de a fixa sau proteja anumite piese.

Samsung Galaxy S20 Ultra este unul dintre cele mai mari, inteligente și puternice smartphone-uri fabricate vreodată. Deși nu intră în detalii mai fine și fără exces de explicații, în clipul video vedem principalele părți componente ale acestui telefon de excepție. Vedem părțile demontate și apoi montarea componentelor, nu este chiar un joc Lego, fiecare piesă are locul ei bine stabilit.