IPhone 2019 mai subțire și mai ușor datorită unui nou ecran Samsung

1489
Samsung Electronics prin Samsung Display stă la baza superbelor ecrane care se află pe telefoanele iPhone ale companiei Apple. Nici noua generație de Apple iPhone din 2019 nu va face excepție. Telefoanele Apple iPhone 2019 vor fi mai subțiri și mai ușoare datorită unei noi tehnologii de ecran dezvoltate de Samsung. Ecranele Samsung Y-Octa sunt, de asemenea, cu 30% mai ieftine decât cele pe care le au în prezent smartphone-urile Apple. Potrivit ETNews preluat de PhonAndroid, o triple-camera și un port USB-C sunt de asemenea așteptate pe următoarele iPhone-uri. O informație din ziarul sud-coreean ETNews, indică faptul că iPhone-ul următor ar putea prezenta o schimbare semnificativă a designului, inclusiv integrarea unui nou ecran. Aceasta ar permite Apple să ofere dispozitive atât mai subțiri, cât și mai ușoare.
Ecranele Y-Octa produse de Samsung vor fi pe următoarea generație de iPhone
Potrivit publicației sus amintite, a fost deja încheiat un contract între Samsung și Apple pentru producția de ecrane Y-Octa (Youm On-Cell Touch AMOLED) pentru următoarea generație de iPhone. În prezent, panourile touch sunt amplasate deasupra ecranului pe smartphone-uri, indiferent dacă acestea sunt LCD sau OLED. Cu noua tehnologie Samsung, acestea vor fi integrate direct în ecran. Va fi pentru prima dată când compania americană Apple va pune afișaje integrate cu atingere pe iPhone. Este, de asemenea, demn de remarcat faptul că Samsung Display a îndeplinit standardele solicitate de Apple și, în final, a furnizat ecranul Y-Octa. Samsung este cel mai mare producător de ecrane OLED din lume, 95% din aceste ecrane sunt produse de Samsung Display. Toate gamele de telefoane Samsung sunt echipate cu ecrane produse de Samsung Display.

Prima siglă Apple îl arată pe Sir Isaac Newton așezat sub un măr. Aproape imediat a fost înlocuită de „Apple curcubeu”, silueta colorată în culorile curcubeului a unui măr cu o mușcătura scoasă din el. Sigla a fost concepută cu o mușcătură, astfel încât mărul să nu fie confundat cu o cireașă.

Un alt avantaj pentru Apple este că noile ecrane vor fi cu 30% mai ieftine decât cele aflate în prezent pe gama iPhone X. O posibilitate evidentă pentru ca Apple să scadă prețul iPhone-urilor sale. Acum chiar nu credem că trebuie să sărim calul, nu trebuie să visăm! Este puțin probabil ca firma din Cupertino să reducă prețul produsului final. O altă informație tot din aceeași zonă, ne-a spus că dimensiunea ecranelor seriei iPhone 2019 nu ar trebui să crească. În 2018, iPhone XS Max a venit cu o diagonală de 6,46 țoli, aproape sigur va rămâne la fel. Din ceea ce știm în acest moment, telefoanele Apple iPhone 2019 vor trece la USB-C și vor avea trei camere foto pe spate.