Două iPhone-uri cu aplicația Try Galaxy fac cât un Galaxy Z Fold 5

312
Samsung Galaxy Z Fold 5 two iPhones
Sursa foto: via dignited.com

Recent am scris despre actualizarea aplicației Try Galaxy. Una dintre ideile Samsung aflate în această actualizare este și de a demonstra că două Apple iPhone-uri fac cât un Samsung Galaxy Z Fold 5. Se poate vedea acest lucru în fotografia de mai jos în care, prin intermediul aplicației Try Galaxy, vedem două telefoane Apple alăturate rulând ca un telefon pliabil.

Samsung spune că le permite utilizatorilor iOS să încerce beneficiile unui dispozitiv pliabil, potrivit TheVerge. De exemplu: vizionarea conținutului pe un ecran „imersiv” sau eșantionarea funcțiilor de productivitate, cum ar fi tragerea și plasarea pe ambele ecrane, datorită abilităților sale de multitasking. Acest lucru este foarte simplu pe un Galaxy Z Fold 5. Dar și utilizatorii de telefoane iPhone sau chiar și iPad ar putea face acest lucru alăturând două dispozitive. Aplicația web Try Galaxy trebuie să fie lansată pe ambele iPhone-uri, iar unul generează un cod, în timp ce celălalt acceptă codul pentru a iniția o sincronizare între cele două dispozitive. De acolo, un ecran „unic” este împărțit între două iPhone-uri pentru a simula afișajul mare al lui Fold 5.

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să vizitați site-ul web „Try Galaxy – Încearcă Galaxy” sau să scanați un cod QR pe ​​două iPhone-uri, să adăugați aplicația web pe ecranul de pornire și apoi să le lipiți împreună cu o bandă adezivă, pentru a avea un „Apple iPhone Fold”.

I❤️Samsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Cu aplicația Try Galaxy Samsung ridiculizează iarăși compania Apple

Samsung spune că aplicația le permite utilizatorilor să învețe despre telefoanele Flip și Fold prin „experiența sa FlexCam”. Astfel Samsung le arată utilizatorilor de dispozitive non-Android cum să-și plieze telefonul și să surprindă „momente memorabile într-o varietate de unghiuri creative”. De asemenea, pot să vizualizeze selfie-urile înainte de a le face folosind ecranul exterior de pe Galaxy Z Flip 5. Acest lucru un iPhone nu îl poate simula, deoarece, știți bine, nu se pliază și nu are un ecran pe spate.

Litera “i” în numele unui dispozitiv Apple a apărut în 1998, când Apple a lansat primul său produs iMac. Steve Jobs a spus că „i” de la începutul numelui iMac (iPhone, iPad) înseamnă „internet, individ, instruire, informare și inspirație”.

Cu toate acestea există un număr limitat de experiențe de care pot benefia utilizatorii cu Try Galaxy. De exemplu, utilizatorii pot juca un joc Air Hockey, pot parcurge o prezentare a multitasking-ului sau pot vedea un videoclip împărțit pe două ecrane. Puteți vedea mai jos două telefoane Apple iPhone formând un „iPhone pliabil” și jocul Air Hockey pe ecranul mare. Sunt un iPhone 13 Pro (stânga) și un iPhone 13 Pro Max (dreapta).

sursă foto: macrumors

Acesta este cel mai recent dintr-un lung șir de ironii Samsung la adresa telefoanelor Apple. Nu uităm că Samsung și-a bătut joc de Apple pentru că nu a inclus un adaptor de alimentare cu noile iPhone-uri sau a eliminat mufa pentru căști. Reversul este că apoi Samsung a renunțat la jack-ul audio și nici nu mai include un steker în cutia telefoanelor. Dar, totul ține de marketing. Samsung folosește adesea reclame de marketing anti-Apple și îi place să sublinieze că Apple nu are un ‌iPhone‌ pliabil.