Samsung și Lacoste colaborează pentru huse la seria Galaxy S22 și S21 FE

413
Samsung si Lacoste colaboreaza pentru huse
Sursa Foto: via SamMobile.com

De mai mulți ani compania Samsung colaborează cu branduri celebre din lume pentru telefoanele sale emblematice. Sunt lansate modele Ediție Specială cu diferite companii, dar și huse sau accesorii pentru multe din telefoanele sau smartwatch-urile sale. Nici anul acesta nu face excepție. Samsung va lansa noi huse pentru seria Galaxy S22 și Galaxy S21 FE în colaborare cu Lacoste.

Samsung a stabilit numeroase colaborări de modă pentru unele dintre telefoanele sale emblematice anterioare, inclusiv Galaxy Z Thom Browne Editions și Galaxy Watch 4 Maison Kitsune Edition, pentru a numi câteva. Compania este gata să anunțe o altă colaborare de modă în așteptarea la vânzare a seriei Galaxy S22. Dar în loc de un telefon ediție specială, de data aceasta primim huse de protecție concepute de compania franceză Lacoste.

Huse Lacoste pentru seria Galaxy S22 și Galaxy S21 FE

Samsung a anunțat că aceste noi huse vor fi disponibile pentru toate modelele din seria Galaxy S22, conform SamMobile. Mai mult, tot huse Lacoste vor fi lansate și pentru Samsung Galaxy S21 FE. În mod confuz, compania se referă la S21 FE ca parte a liniei emblematice din 2022, chiar dacă nu este un flagship adecvat și component al acestei serii.

Modelele de huse pentru Galaxy S22, S22+ și S22 Ultra au fost dezvăluite de Samsung într-o postare oficială pe blog. Randările nu arată foarte oficiale – mai ales în jurul modulelor camerei – dar într-adevăr, sunt o reprezentare oficială a produsului final. Modelul Ultra are de jur împrejur sigla Lacoste, în timp ce S22 și S22+ au un finisaj negru, respectiv verde. René Lacoste, fondatorul companiei a fost supranumit „Crocodilul” de către fani din cauza tenacității sale pe terenul de tenis. De aici și crocodilul ca logo al companiei.

Lacoste este o companie înființată în 1933 de către jucătorul de tenis René Lacoste. Vinde în special tricouri, încălțăminte, parfumuri, produse de piele, ceasuri și ochelari, marcate prin logo-ul distinctiv crocodilul.

Husa pentru Galaxy S21 FE nu a fost dezvăluită, dar toate vor ajunge pe piață înainte de sfârșitul lunii februarie. Samsung nu a confirmat o dată exactă de lansare sau detalii privind prețul la momentul scrierii acestui articol. Dar, există șanse ca husele Lacoste pentru Galaxy S21 FE / seria Galaxy S22 să rămână exclusiv în Franța. Aici compania Lacoste își are sediul, la Paris pe Rue de Provence 23.