Lansări separate pentru Galaxy Tab S6 și Galaxy Watch Active 2

704

Samsung a lansat un scurt clip video de prezentare care pre-vizualizează două noi produse care vor fi dezvăluite înainte de „Samsung Galaxy Unpacked” de la New York. Prezentarea lui Galaxy Note 10 este acum la doar opt zile distanță dar, Samsung va dezvălui ale două noi dispozitive pe 31 iulie, respectiv 5 august. Gigantul high-tech nu a dezvăluit numele celor două dispozitive dar din teaser-ul video se subînțelege. Vor fi Samsung Galaxy Tab S6 și Galaxy Watch Active 2.

Conform Samsung noile dispozitive răspund nevoii generației actuale care dorește putere pentru crea și pentru a consuma oriunde s-ar afla. Samsung permite interconectarea oricând, ajutând utilizatorii să îmbine perfect munca și jocul și asigurând liniștea sufletească în orice moment. În încercarea de a păstra lumina reflectoarelor pe noile sale super-smartphone-uri săptămâna viitoare, Samsung va anunța digital aceste dispozitive Galaxy Tab S6 și Galaxy Watch Active 2.

Galaxy Watch Active 2 și Galaxy Tab S6 cu cele mai noi tehnologii

Într-o lume care aparține creatorilor, noile inovații ale Samsung vor permite utilizatorilor să își împărtășească liber gândurile și ideile. Samsung Galaxy Tab S6 și Galaxy Watch Active 2 exact asta fac și chiar mai mult. Dispozitivele mobile continuă să schimbe lumea în care trăim, iar Samsung este la curent cu ceea ce își doresc consumatorii, nevoia de a alege între confort și comoditate.

Dispozitivele au fost proiectate de Samsung cu gândul la „stilul de viață mobil în continuă evoluție”. Toate cele mai noi „tehnologii” sunt prezente și vor ajuta utilizatorii să rămână conectați în timp ce „își gestionează creativitatea și starea de bine”. Această referire din urmă pare a fi la suportul S Pen al tabletei Galaxy Tab S6 și la gama Galaxy Watch Active 2 pentru wellness, sănătate și fitness.

Wellness sau starea de bine, este un termen pentru extensia și evoluția conceptului de fitness. Se referă la o filozofie de viață, care pune în centru bunăstarea persoanei prin sport, practici de regenerare precum și exerciții mentale. Toate acestea combinate cu o alimentație corectă duc o stare de bunăstare și de echilibru a stării emoționale.

Samsung Galaxy Tab S6. Succesorul de drept al tabletei Samsung Galaxy Tab S4 de anul trecut, va moșteni ecranul Super AMOLED de 10,5 inch. Tab S6 va introduce, de asemenea și unele schimbări importante care vor face din tabletă un concurent direct pentru iPad Pro. Galaxy Tab S6 este de așteptat să aibă procesorul Snapdragon 855 asociată cu 6 GB de RAM și 128 GB de stocare internă, ca standard. Zvonurile sugerează că un model separat de 8 GB de RAM / 256 GB stocare va fi disponibil. Indiferent de varianta aleasă, cardurile microSD de până la 512 GB vor fi acceptate, conform PhoneArena.

Samsung ia precomenzi separat pentru Galaxy Tab S6 și Watch Active 2

Samsung Galaxy Tab S6 va avea o configurație foto cu dual-camera la spate și o cameră frontală. Android 9 Pie și One UI vor fi preinstalate. O baterie de 7.040 mAh, un scaner de amprentă în afișaj și suport opțional 4G LTE vor mai fi pe Tab S6.

Samsung Galaxy Watch Active 2. Originalul Galaxy Watch Active are doar cinci luni, dar popularitatea sa în rândul consumatorilor a dus la o schimbare din partea Samsung. În loc să lanseze un succesor la Samsung Galaxy Watch de anul trecut, la integrat cu seria Watch Active. A creeat un model semnificativ mai avansat.

Accentul principal va fi pus pe fitness cu Galaxy Watch Active 2. Samsung are probabil câteva funcții noi în noul smartwatch. Însă, cum sănătatea devine tot mai importantă pentru utilizatori, următorul smartwatch Samsung este de așteptat să ducă lucrurile la un nou nivel cu ajutorul unei aplicații ECG. Informațiile sugerează că nu este încă aprobat de FDA (Food and Drug Administration) și se va lansa cu o actualizare de software până la începutul anului 2020. Atunci utilizatorii vor avea acces la electrocardiograme pe încheietura mâinii. Între timp, noile caracteristici care vor fi disponibile imediat din cutie ar trebui să includă posibilitatea de a avertiza utilizatorii de frecvențe cardiace neobișnuit de mari sau mici.

O altă caracteristică nouă care pare a veni la Galaxy Watch Active 2 este „Touch Bezel”. Aceasta din urmă înlocuiește rama rotativă aflată pe Samsung Gear S3 și Galaxy Watch. Noua ramă nu va fi rotativă, dar utilizatorii pot glisa cu degetul în jurul afișajului pentru a naviga în UI. Samsung Galaxy Watch Active 2 este așteptat în două dimensiuni – 40 mm și 44 mm. Smartwatch-ul ar trebui să fie disponibil în mai multe culori, cu opțiuni asortate de curele.