Câteva dintre laptopurile Samsung foarte bune pentru studiu

325
Cateva dintre laptopurile Samsung foarte bune pentru studiu
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

În ultimul timp, mai ales din cauza pandemiei, studiul și lucrul de acasă au căpătat amploare. Tabletele, laptopurile și notebook-urile Samsung sunt la mare căutare. În special elevii și studenții folosesc foarte intens aceste dispozitive pentru învățământul de la distanță. Astfel, mobilitatea, performanța bateriei și calitatea ecranului sunt caracteristici tot mai mult căutate de elevi și educatori.

Așa cum există dispozitive dezvoltate special pentru joc sau lucru, există cele mai potrivite pentru studiu. Acestea oferă în general o serie de facilități care fac practica pedagogică și didactică mai simplă și mai potrivită pentru diferite rutine. Având în vedere acest lucru, Samsung oferă produse cu mobilitate, durabilitate și viață mare a bateriei, caracteristici esențiale pentru un dispozitiv orientat spre studiu. Vedeți mai jos câteva dintre ele.

Samsung Chromebook Go și Galaxy Book Go

Lansat pe mai multe piețe internaționale, Samsung Chromebook Go este potrivit pentru cei care trebuie să fie conectați în orice moment. De asemenea, este ideal pentru studii practice, datorită ecranului LCD de 14 inch (35,56 centimetri). Notebook-ul facilitează editarea documentelor și prezentărilor, făcând călătoria de predare mai simplă și mai confortabilă. În plus, dispozitivul permite accesul la instrumentele Google, inclusiv Documente, Foi de calcul, Drive și e-mail. Aceste resurse, pe lângă faptul că sunt gratuite, facilitează partajarea documentelor cu alți utilizatori, fie profesori sau colegi de clasă.

Diferența dintre un laptop și un notebook este dimensiunea și funcționalitatea. Notebook-urile au diagonale ale ecranului de până la 15 inch (38,1 cm), sunt mai subțiri și mai ușoare. Oferă caracteristici minimaliste și un preț mai mic.

Samsung Galaxy Book Go are la bază tehnologia Qualcomm și un procesor Snapdragon 7c Gen 2. Samsung Galaxy Book Go acceptă productivitatea pentru sarcinile de zi cu zi, cum ar fi schimbul de e-mailuri și participarea la cursuri într-un mod ușor, rapid și silențios. Dispozitivul permite până la 18 ore de viață a bateriei cu o singură încărcare. Durata de viață a bateriei poate varia, de asemenea, în funcție de mediul de rețea, modelul de utilizare și alți factori. Laptopul este ușor de încărcat datorită designului său subțire și ușor. Are o grosime mai mică de 15 mm și o greutate de aproximativ 1,38 kg. Astfel este ușor de transportat și depozitat de la serviciu la domiciliu, de la acasă la clasă și chiar în deplasare. Dispozitivul dispune și de tehnologia Dolby Atmos, care oferă o experiență de sunet captivantă.

Galaxy Book cu multe caracteristici avansate

Notebook-urile Samsung Galaxy Book sunt foarte potrivite pentru profesori și studenți. Au caracteristici avansate de utilizare, diversele niveluri de performanță și sunt disponibile într-o mare gamă de modele. Dispozitivele au procesoare puternice, ceea ce face utilizarea mai fluidă. În plus, au o tastatură mare și un clickpad, pentru o experiență de tastare mai confortabilă, și caracteristica Secure Folder. Aceasta asigură o securitate mai mare pentru fișierele dumneavoastră confidențiale.

Samsung lucrează pentru a dezvolta produse care să răspundă nevoilor consumatorilor și să faciliteze sarcinile de zi cu zi. Avem, în portofoliul nostru, dispozitive ușoare, portabile, rapide, cu ecran și calitate ridicată a imaginii. Toate sunt foarte ușor de utilizat pentru a dezvolta, partaja și stoca rapid conținut”. A spus Luciano Beraldo, senior manager de notebook-uri la Samsung Brazilia, conform Samsung Newsroom.

Dispozitivele menționate mai sus pot fi achiziționate din magazinele online și fizice ale Samsung și din marile magazine de vânzare cu amănuntul.