Un laptop mai ușor decât majoritatea de pe piață: Galaxy Book 3 Ultra

238
Un laptop mai usor decat majoritatea de pe piata Galaxy Book 3 Ultra
Sursa foto: via androidheadlines.com

Samsung a confirmat recent că primul său eveniment major cu participare fizică Galaxy Unpacked de la pandemia COVID-19 va avea loc pe 1 februarie 2023. În timp ce seria Galaxy S23 va fi vedeta spectacolului, compania va dezvălui și seria de laptopuri Galaxy Book 3 în acea zi. Între acestea vedeta va fi Samsung Galaxy Book 3 Ultra.

Deloc surprinzător, viitoarele laptopuri Samsung nu primesc atât de multă atenție ca smartphone-urile sale. Dar pe măsură ce evenimentul de lansare se apropie auzim tot mai mai multe despre aceste viitoare laptopuri. Potrivit mai multor surse citate de AndroidHeadlines, Samsung Galaxy Book 3 Ultra va fi un laptop incredibil de ușor. Va fi mai ușor decât majoritatea produselor concurente aflate la ora actuală pe piață.

Samsung Galaxy Book 3 Ultra va fi incredibil de ușor

Viitorul laptop de ultimă generație Samsung Galaxy Book 3 Ultra va fi mai ușor decât Apple MacBook Pro și Dell XPS 15. În funcție de configurație, aceste două laptopuri cântăresc între 1,8 și 2 kg și, respectiv, 1,92 și 2,10 kg. Asta înseamnă că noul laptop Samsung va începe cu sub 1,8 kg în ceea ce privește greutatea. Din păcate, nu avem încă greutatea sa precisă, dar informațiile sunt din surse extrem de credibile. Sunt zvonuri despre o greutate de sub 1,5 kg, dar nimic oficial. Samsung mai are un laptop extrem de ușor, sub 1kg. Este vorba despre Samsung Galaxy Book S, dar acesta este din altă categorie.

Dacă acest zvon se dovedește adevărat, Samsung Galaxy Book 3 Ultra va fi o mașinărie Windows puternică, dar super portabilă. Spunem puternică pentru că este modelul cu cele mai înalte specificații din viitoarea linie de laptopuri Windows de la Samsung. De fapt, este primul laptop marca „Ultra” de la firma coreeană. Știm că Samsung nu pune ștampila Ultra pe orice produs. Dispozitivul ar trebui să aducă tot ce are mai bun Samsung în materie de tehnologie. Este ceva în genul la ce ne așteptăm de la Samsung Galaxy S23 Ultra și ce au adus toate modelele Ultra de până acum.

Top 10 al celor mai mari producători de PC și laptopuri din lume (decembrie 2022) are pe primul loc pe Lenovo, pe doi este HP, iar pe trei DellTechnologies. Urmează Apple, Acer, Asus, Microsoft, Toshiba, Samsung și MSI din Taiwan.

Din păcate, Samsung a ținut acest laptop sub secret, spre deosebire de telefoanele emblematice la care au transpirat aproape toate specificațiile și caracteristicile. Deci, despre Galaxy Book 3 Ultra nu știm prea multe. Ar trebui să aibă cel mai recent procesor Intel de generația a 13-a și să prezinte o tastatură cu iluminare din spate de dimensiuni complete. Asta e tot ce știm de acum. Din fericire, anunțul oficial este doar la două săptămâni distanță.