Samsung va lansa noi laptopuri Windows la Galaxy MWC 2022 Event

298
Samsung va lansa noi laptopuri Windows la evenimentul Galaxy MWC 2022
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung își va dezvălui noua viziune pentru dispozitivele ultra-conectate la sfârșitul acestei luni la Galaxy MWC 2022. De fapt Samsung va organiza un eveniment virtual Galaxy Mobile World Congress pe 27 februarie cu o zi înaintea debutului MWC 2022 Barcelona. După lansarea seriei Galaxy S22 compania pune accentul pe gama sa excelentă de laptop-uri Galaxy Book prin caracteristici de stil care le vor face și mai utile. Următoarele laptopuri Samsung vor fi pregătite pentru o comutare mai simplă între telefon și PC

Vom atinge trei obiective cu noua generație Galaxy Book, care va fi anunțată în curând. Aceasta va transforma modul în care oamenii își folosesc dispozitivele în viața de zi cu zi. Este vorba despre o experiență perfectă între dispozitive și operare; combinația dintre cele mai bune din mobilitatea Galaxy susținută de Intel; și liniștea sufletească adusă printr-o securitate robustă”. A scris Samsung pe blogul său, conform site-ului T3.

Samsung va lansa noi laptopuri la Galaxy MWC 2022

Samsung subliniază experiența utilizării aplicațiilor Microsoft pe dispozitivele Galaxy de pe laptopuri și telefoane. Compania promite „și mai multă continuitate” pentru ca dvs. să lucrați, să vă conectați și să vă jucați în viitoarele modele Galaxy Book. Samsung a lansat seria de laptopuri Galaxy Book alături de tableta Galaxy Tab S3 la MWC 2017.

Sunt informații că Samsung va aduce pe noile laptopuri o funcție gen Continuity, cum are Apple. Aceasta transformă efectiv toate dispozitivele într-unul mare – astfel încât să folosiți un iPhone 13 pentru a semna documente pe MacBook Pro M1; pentru a scana documente pentru a le arhiva pe Mac; sau pentru a marca documente pe desktop. Nu este nevoie de software sau drivere speciale – Continuity este integrat în sistemele de operare. Este genial și permite fiecăruia dispozitiv să facă ceea ce este bun și să externalizeze ceea ce nu este. Am dori această funcție, probabil cu alt nume, pe laptopurile Samsung care vor fi lansate la Galaxy MWC Event 2022.

Samsung Notes este o aplicație nativă pe telefoanele Galaxy care vă permite să luați notițe. Dacă notele dvs. conțin informații sensibile, le puteți bloca setând o parolă. Samsung Notes a depășit un milliard de instalări din Galaxy Play.

O mare parte a planurilor Samsung este interfața One UI Book 4 lansată anul trecut. Noua interfață își propune să ofere o experiență constantă de utilizare pe mai multe dispozitive în aplicațiile Samsung, cum ar fi Samsung Gallery și Samsung Notes.

Samsung nu controlează nici Windows și nici Android. În acest fel chiar preia controlul aici, adăugând aplicații pe ambele platforme care vă vor fi familiare indiferent de dispozitivul avut. Samsung face multe lucruri foarte bune în ultimul timp în ceea ce privește hardware-ul și software-ul astfel că așteptăm multe noutăți la Samsung Galaxy MWC Event 2022.