Lucruri uimitoare pe care le puteți cere mașinii dvs. de spălat Samsung

715
Lucruri uimitoare pe care le puteti cere masinii de spalat Samsung
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Smartphone-urile și televizoarele Samsung sunt incontestabil cele mai bune din lume. Dar Samsung mai face multe alte lucruri de calitate excelentă, iar printre acestea se află aparatele electrocasnice. Frigiderele și mașinile de spălat sunt printre acestea. La fel ca în toate produsele companiei și în mașinile de spălat Samsung găsim cele mai noi tehnologii care ne fac viața mai ușoară.

Gata cu rufele care miros urât din diferite cauze, la revedere dureri de cap pentru a găsi programul potrivit. Cu mașinile de spălat conectate de la Samsung, veți economisi timp și bani, cu certitudinea unei curățări întotdeauna impecabile. În plus, se apropie sfârșitul de an și multe oferte speciale vor face mașinile de spălat Samsung și mai tentante.

Odată cu apariția unor noi tehnologii, aparatele de uz casnic nu se mai mulțumesc să vă ajute în treburile zilnice ale gospodăriei. La fel este cazul și în privința mașinilor de spălat Samsung, conform Samsung Newsroom. Este în întregime la dispoziția dvs., adaptându-vă și chiar anticipându-vă nevoile, totul pentru simplitate și eficiență. Iată mai multe lucruri pe care le pot face mașinile de spălat Samsung.

Iată cum vă pot ajuta mașinile de spălat Samsung!

Vă anunță când rufele trebuie scoase din mașină. Dacă mașina de spălat este situată la celălalt capăt al casei și vă ocupați de altceva rufele pot stagna în tambur pentru o vreme, cu riscul de a emite mirosuri nedorite. Pentru a evita acest tip de neplăceri, Samsung a planificat totul. Astfel puteți solicita să fiți informat despre sfârșitul programului de spălare printr-o notificare pe telefonul dvs. mobil. Mai mult, puteți solicita ca notificarea să apară chiar pe televizorul Samsung, dacă vă uitați la programul preferat.

Anulați sau prelungiți ciclul de spălare. Din Programatorul aplicației dvs. SmartThings, ați programat mașina la spălat și vă dați seama că nu ajungeți acasă la timp pentru a o goli. Nu vă panicați! Puteți anula spălarea sau, dacă a început deja programul, să prelungiți durata ciclului de splare. În acest fel rufele vor fi gata când ajungeți acasă.

Și dacă doriți ca aplicația să gestioneze totul pentru dvs., activați opțiunea de geo-localizare. Aceasta va indica indica faptul că vă aflați în afara casei dvs. Veți primi apoi o notificare cu 10 minute înainte de sfârșitul programului. Astfel puteți să amânați sfârșitul ciclului de clătire / centrifugare dacă sunteți încă departe de casă. La întoarcere, nu veți avea inconvenientul rufelor încrețite.

Alegeți ciclul de spălare potrivit  și un program de autocurățare fără detergent

Determinați ciclul potrivit pentru spălare. Este uneori dificil să alegi între culoarea și tipul țesăturii, timpul de spălare și temperatura și programul potrivit de spălare. Din aplicația SmartThings, accesați Expertul de selecție a ciclului pentru a vă ajuta să lansați programul care se potrivește cel mai bine în ceea ce privește eficiența și durata. Acest asistent inteligent vă permite să indicați cu câteva apăsări pe deget tipul de haine care trebuie spălate (blugi, tricouri, pulovere, lenjerie etc.), culoarea, precum și gradul de murdărire (rufe ușor murdare, puternic murdare). Dintre programele care vi se sugerează apoi, trebuie doar să alegeți cel pe cel mai convenabil, în funcție de durata acestuia, de exemplu. Ușor!

Program de auto-curățare fără detergent. Aplicația SmartThings vă ajută să alegeți ciclul perfect pentru rufe și vă ține la curent cu progresul ciclului. Pentru a fi în permanență în stare optimă, mașina dvs. de spălat Samsung are nevoie uneori de o curățare temeinică. Fii sigur, nu este nevoie să freci tamburul mașinii tale înarmat cu mănuși și detergent. De îndată ce este necesară o intervenție, smartphone-ul dvs. vă trimite o alertă. Tot ce trebuie să faceți este să lansați aplicația SmartThings. În secțiunea Expert asistență la domiciliu puteți să monitorizați utilizarea mașinii dvs. de spălat și lansa direct opțiunea „Curățare tambur”. Acesta este un program de auto-curățare cu vid, fără detergent și la temperatură ridicată. Programul se ocupă periodic de îndepărtarea tuturor reziduurilor și murdăriei din tamburul mașinii de spălat.

Control vocal și monitorizarea consumului de energie

Control vocal pentru mașina de spălat Samsung. Ai mâinile pline sau pur și simplu nu îți vine să atingi ecranul smartphone-ului? Vă puteți bucura de serviciile SmartThings prin comenzi vocale. Folosind Bixby pe smartphone-urile Samsung, rulați un program de curățare sau întrebați mașina de spălat cât timp mai rămâne înainte ca ciclul complet să fie finalizat. Și dacă nu aveți un telefon mobil Galaxy, nu contează, puteți configura Google Assistant sau Alexa pentru a accepta SmartThings și pentru a controla mașina prin voce.

Mașina îți spune cât consumă! În aplicația SmartThings, Expertul de asistență la domiciliu joacă și rolul unui indicator de consum. Este o funcție esențială pentru economisirea de energie. Din această parte puteți accesa un tablou de bord complet de monitorizare a energiei, care vă va oferi o imagine precisă a kWh cheltuiți în fiecare zi.

Mașina de spălat Samsung se adaptează nevoilor tale. De-a lungul timpului, veți utiliza probabil unele programe mai frecvent decât altele. Acestea vi se vor oferi automat mai întâi, de mașina de spălat, după mai multe utilizări. Într-adevăr, SmartThings ia în calcul micile tale obiceiuri pentru a vă economisi timp. Mai aveți și opțiunea de a vă salva programele preferate în aplicație, știind că le puteți edita sau șterge oricând.

Comandați uscătorului ce trebuie să facă

Puteți comanda uscătorului ce să facă! Ați achiziționat și un uscător conectat Samsung? Puteți comunica cu mașina de spălat pentru a programa automat ciclul de uscare după spălare. Funcția Auto Cycle Link este responsabilă de stabilirea acestei legături și mai ales de asigurarea selectării celui mai potrivit mod de uscare.

Oferiți-vă tutorialul de care aveți nevoie. Expertul de asistență la domiciliu vă permite să efectuați un diagnostic complet al mașinii dvs. de spălat, pentru a optimiza funcționarea acesteia, cu o simplă atingere a degetului pe ecranul smartphone-ului. În plus față de curățarea de bază a tamburului, există operațiuni simple de întreținere care necesită o anumită manipulare la nivelul mașinii, cum ar fi curățarea unui filtru. Pentru a finaliza această sarcină fără a pune întrebări, aplicația SmartThings vă oferă un manual ilustrat cu multe diagrame pe care trebuie doar să le urmați pas cu pas. Simplu și eficient.

Vedeți pe I❤️Samsung cum să alegeți o mașină de spălat rufe și la ce trebuie să fiți atenți!

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.