Peste trei milioane de tranzacții cu Samsung Pay în Africa de Sud

536
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Accentul mai mare pe sănătate și necesitatea distanțării sociale a amplificat creșterea plăților fără contact. În acest context sistemul mobil de plată Samsung Pay a avut o creștere semnificativă în Africa de Sud. Pandemia globală a avut un impact fundamental asupra comportamentelor noastre aproape tot anul acesta. Cu lucrul de acasă și cumpărăturile online mai mult decât normal, ne-am adaptat și la nevoia de a ne păstra distanța, a ne igieniza mâinile și a limita contactul uman.

Acest lucru se vede foarte clar acum în toate zonele de pe mapamond unde oamenii folosesc sistemele de plată mobile. La fel s-a întâmplat și în Africa de Sud unde Samsung Pay a fost primit cu entuziasm încă de la lansare. Foarte mulți sud-africani plătesc cu sistemul Samsung, o modalitate mai convenabilă, simplă și sigură de a plăti folosind smartphone-ul. În Africa de Sud Samsung Pay a depășit acum 3 milioane de tranzacții, conducând în categoria mobile tap-to-pay.

Samsung Pay este disponibil pe 40 de smartphone-uri și smartwatch-uri

Acest lucru ar putea indica o schimbare a modului în care sud-africanii privesc numerarul, în special odată cu creșterea masivă a utilizării smartphone-urilor. În plus, Samsung Pay a crescut, deoarece este disponibil și în gama de smartphone-uri accesibile Galaxy A, conform Samsung Newsroom. Acest lucru face ca Samsung Pay să fie accesibil pentru peste 40 de smartphone-uri și ceasuri Samsung Galaxy.

În Africa de Sud clienții pot cumpăra cu Samsung Pay vouchere preplătite pentru energie electrică, timp de difuzare / date mobile, jocuri și servicii de streaming multimedia precum Netflix, Showmax și Spotify. Sistemul mobil de plată Samsung a îmbunătățit substanțial modul de plată. Clienții au posibilitatea de a utiliza mai multe carduri de plată de la parteneri într-un singur portofel digital. Sunt acceptate ABSA, Standard Bank, First National Bank, RMB Private Bank, Discovery Bank, Investec, Nedbank, Virgin Money și British Airways.

First National Bank este una dintre „cele cinci mari” bănci din Africa de Sud. A fost fondată în 1838. Are filiale în mai multe țări din Africa, dar și în India. First National Bank este deținut de FirstRand Limited, înființat în 1998.

Securitatea este una dintre cele mai mari preocupări în sistemele de plată. Samsung Pay este protejat de Samsung Knox cu un set de caracteristici de securitate preinstalate în majoritatea smartphone-urilor, tabletelor și dispozitivelor portabile Samsung. Tehnologia Samsung Knox vă monitorizează în permanență telefonul pentru a vă menține informațiile în siguranță. Fiecare achiziție folosește un simbol digital criptat pentru o securitate sporită. Astfel numărul cardului real nu este niciodată stocat sau utilizat în timpul unei tranzacții, iar informațiile despre simbol sunt criptate într-un seif de date separat tot timpul. În cele din urmă, Samsung Pay a re-imaginat modul în care plătim.

Lista dispozitivelor Samsung care pot fi utilizate cu Samsung Pay

Samsung Pay poate fi utilizat cu următoarele dispozitive: seria Z cu Samsung Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip, Note 20 Ultra 5G, Note 20 Ultra, Note 20 5G și Note 20; seria S20 cu Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20+, S20 și Galaxy  S20 FE; seria S10 cu Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e; Galaxy Note 10, Galaxy Note 10+ și Note10 Lite (numai NFC); Samsung Galaxy Note 9 și Galaxy Note 8. Samsung Pay mai poate fi utilizat cu: seria Galaxy S9; seria Galaxy S8; Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge.

Modelele din seria Galaxy A, cum ar fi Galaxy A9, A80, A8, A71, A70, A7 (2017), Galaxy A51, A5 (2017), A31, A30s au și ele Samsung Pay. Sistemul mobil de plată Samsung este și pe Galaxy Watch 3, Galaxy Watch, Watch Active, Active 2, Gear S3 și Gear Sport.