Millie Bobby Brown și BTS promovează noul Samsung Galaxy S20 FE

1058

Samsung Galaxy S20 FE a fost lansat de foarte puțin timp și deja suscită interes, nu numai din partea fanilor Samsung. Pentru a impulsiona vânzările Samsung a apelat la Millie Bobby Brown și trupa BTS pentru promovarea lui Galaxy S20 Fan Edition. Compania a lansat trei videoclipuri promoționale pentru dispozitiv. Unul prezintă cunoscuta formație BTS, celălalt pe Millie Bobby Brown, în timp ce clipul trei se referă la caracteristicile telefonului.

Faptul că Samsung folosește pe actrița Millie Bobby Brown și formația BTS și nu este deloc surprinzător. Atât formația pop coreeană, cât și actrița sunt purtătorii de cuvânt ai companiei Samsung. Gigantul high-tech a demonstrat că știe să se folosească de numele lor pentru a-și promova produsele.

Millie Bobby Brown și Galaxy S20 FE într-un videoclip promoțional

Videoclipul cu actrița britanică Millie Bobby Brown arată toate opțiunile de culoare ale telefonului Galaxy S20 FE. Telefonul vine în variantele Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy și Cloud White. Este ceva inedit că Samsung a lansat atâtea culori pentru un smartphone premium chiar la prezentare. Millie Bobby Brown este cea mai tânără persoană care figurează în „Time 100” a celor mai influenți oameni din lume. Este cea mai tânără persoană numită ambasador al bunăvoinței de către UNICEF.

Videoclipul cu BTS arată primele reacții ale trupei când văd pentru prima dată noul  noul dispozitiv. Fiecare membru al trupei este filmat reacționând la vederea noului telefon De asemenea, veți vedea câteva fotografii aruncate acolo, membrii trupei pozând cu telefonul. Formația sud-coreeană BTS a mai fost protagonistă și la prezentarea altor telefoane Samsung. Galaxy S20+ și Galaxy Buds+ au fost lansate în vară în culoarea violet. Au fost numite BTS Edition (Bangtan Boys), după numele celebrei trupe de muzică din Coreea de Sud.

Millie Bobby Brown este o actriță britanică născută în 19 februarie 2004. La vârsta de 13 ani, a devenit una dintre cele mai tinere nominalizate din istoria premiului Emmy. A debutat în 2019 cu filmul Godzilla: King of the Monsters.

A mai fost publicat și un videoclip de prezentare cu specificațiile telefonului pentru fani. Galaxy S20 FE 5G are triple-camera la spate, cu una dintre camere cu Space Zoom 30x. Funcția Night Mode este, de asemenea, de menționat aici, în cazul în care vă place fotografiile în lumină slabă.

Samsung subliniază, de asemenea, că conectivitatea 5G este activată, în timp ce telefonul are și un ecran de 120 Hz. Conform AndroidHeadlines, cam asta este ce vedem în acest videoclip de prezentare ce durează un minut.

Galaxy S20 FE este un smartphone de excepție

Samsung Galaxy S20 FE (Fan Edition) este un smartphone emblematic dedicat fanilor și cerut de fanii Samsung de mai mult timp. Vine cu specificații de ultimă generație, deși este clasat sub alte modele emblematice cum ar fi Galaxy S20 și Galaxy Note 20. Promovarea de către Millie Bobby Brown și BTS va crește semnificativ vânzările acestui telefon.

Totuși, acest telefon are toate cele mai bune caracteristici ale celorlalte telefoane, mai ales în comparație cu Galaxy S20, S20+ și S20 Ultra. Vine cu aceeași cameră principală ca Galaxy S20 și S20+. Are un afișaj AMOLED Full HD+ de 120 Hz și procesorul Snapdragon 865. Deci, are și un procesor emblematic, care acceptă conectivitatea 5G.

Faptul că acest telefon are un ecran plat îl va face și mai atrăgător pentru unii oameni. Unii utilizatori adoră ecranele curbate, alții le urăsc. Ei bine, Galaxy S20 FE este un flag-ship cu un ecran plat și, de asemenea, este mai accesibil decât alte telefoane pe care le-am menționat.