Modulul foto de pe Galaxy S24 Ultra apare în imagini reale

292
Galaxy S24 Ultra modulul foto
Sursă foto: TechRadar

Nu mai avem motive să spunem că nu știm totul despre seria Galaxy S24. În proporție de 99% am aflat tot ce ține de Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra. Săptămâna trecută a adus o sumedenie de noutăți, inclusiv specificațiile oficiale și fotografiile celor trei dispozitive. Poate că singurul lucru care lipsește este prețul oficial, dar și asta va apărea. Acum avem imaginii reale a modulului camerei utilizate în Galaxy S24 Ultra.

Samsung și-a făcut o obișnuință să refolosească senzorii camerei de la produsele sale emblematice din generația trecută. Chiar dacă acest lucru putea fi o problemă pentru unii fani, camerele de pe Samsung Galaxy S23 Ultra sunt excelente. Galaxy S24 Ultra folosește aceeași cameră de 200MP aflată în Galaxy S23 Ultra, dar există unele îmbunătățiri care vin în materie de software. Acum putem vedea ce se află în spatele frumosului modul foto de pe S24 Ultra.

Acum, privind dimensiunea modulului camerei, chiar nu poți judeca cum vor fi imaginile reale. Galaxy S24 Ultra va veni cu foarte multe optimizări software, precum și Galaxy AI. Camera de 200MP, dar și celelalte de pe S24 Ultra vor fi mult perfecționate față de generația anterioară, astfel încât să puteți vedea fotografii foarte bune.

Sursă foto: Notebookcheck.net

Potrivit WccfTech, cele mai recent informații vorbesc despre modul în care AI se va ocupa de imagini, o modalitate excelentă de a vă asigura că imaginile dvs. au suficiente detalii. În plus, Samsung a mai vorbit despre modul în care telefonul va avea un zoom quad teleobiectiv până la 10x. Va trebui să așteptăm lansarea pentru a vedea ce poate face S24 Ultra în materie de fotografii.

În 1850, California a devenit al 31-lea stat din SUA. Înainte de statutul său de stat, a fost o țară independentă, „Republica California”, timp de o lună în 1846. California cu ~40 de milioane de locuitori este cel mai populat stat din SUA.

Galaxy S24 Ultra, împreună cu frații săi mai mici, va deveni oficial pe 17 ianuarie, luna viitoare. Evenimentul Galaxy Unpacked va avea loc în SUA, la San Jose în California. Având în vedere că suntem la mai puțin de o lună distanță, nă așteptăm să mai apară și alte informații despre noile dispozitive.