Samsung va lansa noi dispozitive portabile cu seria Galaxy S10

994

Știam că Samsung va prezenta noi dispozitive portabile, aduse sub marca Galaxy, concomitent cu seria premium Galaxy S10. Lansarea oficială va avea loc la Galaxy Unpacked 2019 de la San Francisco. Dar, potrivit unei ultime informații de la ziarul KoreaTimes, Samsung va mai mai lansa setul wireless Galaxy Buds, tracker-ul de fitness Galaxy Fit E și smartwatch-ul Galaxy Watch Active.

Samsung a anunțat smartwatch-ul Galaxy Watch în august 2018, când a lansat phablet-ul Galaxy Note 9 la New York. Smartwatch-ul este urmașul lui Samsung Gear S3 dar, gigantul tech a redenumit ceasul inteligent ca Galaxy Watch. De atunci Samsung a renunțat la numele Gear. În plus față de integrarea mărcii Galaxy pentru smartwatch-uri, Samsung va utiliza marca Galaxy pentru căștile sale și pentru produsele inteligente destinate fitness-ului.

Au fost mai multe informații că Samsung va lansa și diferite dispozitive portabile la evenimentul din California, alături de seria aniversară Galaxy S10. Acum confirmarea vine din țara de origine a companiei Samsung.

Toate dispozitivele lansate de Samsung la San Francisco vin cu noutăți

Smartwatch-ul Galaxy Watch este capabil să urmărească aproximativ 40 de tipuri de exerciții sportive. Astfel le permite utilizatorilor să își gestioneze diferitele tipuri de antrenamente. Ne așteptăm ca viitorul Galaxy Watch Active să vină cu cel puțin atâtea caracteristici. În timp ce rama rotativă din jurul ecranului la Galaxy Watch, moștenită de la Samsung Gear S3, poate fi folosită ca o roată de deplasare între aplicații, Galaxy Sport nu o are. Are în schimb doar două butoane pe lateral pentru navigarea prin meniuri.

San Francisco – este cel de-al doilea mare oraș după densitate din SUA. Conform unei analize publicate de Culture Trip în 2016, face parte din primele zece cele mai moderne orașe din lume. În 1848, celebra goană după aur din California a făcut ca orașul să crească rapid de la 1.000 la 25.000 de locuitori într-un singur an.

Samsung Galaxy Buds vine cu opțiunea de conectivitate Bluetooth 5.0 și 8 GB de memorie. Căștile wireless Galaxy Buds vor fi disponibile în negru, galben și alb. Samsung Galaxy Fit E este succesorul lui Gear Fit 2 și Gear Fit 2 Pro. Despre Galaxy Fit E nu avem absolut nicio informație privind caracteristicile. Fiind un nou tracker de fitness sigur va veni cu mai multe îmbunătățiri față de cele două pomenite mai înainte.

Samsung aduce noi caracteristici și pe seria Galaxy S10. Samsung Galaxy S10E, S10 și Galaxy S10+ sunt diferite în funcție de dimensiunea ecranului și capacitatea bateriei. Acestea sunt primele smartphone-uri premium Samsung care dispun de un ecran Infinity-O, cu o gaură mică pentru camera frontală.