Noi informații despre ecranele de pe Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 2

489
Noi informatii despre ecranele de pe Galaxy Z Fold 3 si Z Flip 2
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 2 vor fi lansat în acest an, iar informațiile despre afișajele lor încep să apară. Am scris ieri despre afișajul exterior de pe Galaxy Z Fold 3, iar acum avem noi informații despre ecranele aflate Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 2. Acesta din urmă poate fi numit în final și Galaxy Flip 3. Noile informații vin dintr-o sursă sigură și fiabilă.

Sursa în cauză este Ross Young, șeful Display Supply Chain Consultants și un cunoscut analist în materie de afișaje. El a răspuns la mai multe informații apărute online despre Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 2, deoarece acestea erau aparent greșite. Ei bine, el a răspuns în special unui utilizator de pe Twitter, care l-a întrebat despre informațiile apărute.

Ecran exterior mai mic pe Galaxy Z Fold 3 și mai mare pe Z Flip 2

Ross Young spune că Samsung Galaxy Z Fold 3 va avea un ecran principal de 7,55 inch (19,18 cm) și un ecran exterior de 6,21 inch (15,77 cm). Când vine vorba de Samsung Galaxy Z Flip 2, acesta ar avea un ecran principal de 6,7 inch (17,02 cm) și un ecran de acoperire de 1,83 inch (4,56 centimetri). Deci, ecranul principal al viitorului Z Fold 3 va fi puțin mai mic decât cel de pe Fold 2. Samsung Galaxy Z Fold 2 are un ecran interior de 7,6 inch. Afișajul său de acoperire va fi, de asemenea, ceva mai mic, 6,23 inch vs. 6,21 inch.

Ecranul exterior de pe Galaxy Z Flip 2 (3) va fi semnificativ mai mare. Samsung Galaxy Z Flip 2, va avea aceeași diagonală la ecranul principal ca predecesorul său, în timp ce afișajul exterior va fi mai mare. Noul display de pe capac va măsura 1,83 inch, în timp ce cel de pe Samsung Galaxy Z Flip avea 1,1 inch. Mai putem spera că ambele modele vor fi lansate la prețuri mai tolerabile pentru tineri și nu numai.

În anul 2020, 105 miliardari din lume au avut sub 40 de ani. Cel mai tânăr este Kevin David Lehmann, în vârstă de 18 ani. Acesta moștenit lanțul de magazine dm de la tatăl său. Următorul este Austin Russell, în vârstă de 24 de ani, fondatorul Luminar Technologies.

Lansare în iunie – iulie pentru cele două pliabile Samsung

Așa cum am scris mai sus, Samsung Galaxy Z Flip 2 poate fi numit Galaxy Z Flip 3. Samsung poate avea ca scop să aducă gama Z Flip la același nivel ca număr cu gama Z Fold. În acest fel compania poate sări peste denumirea Z Flip 2. Au mai fost astfel de practici Samsung și în trecut pe smartphone-urile normale.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 2 vor ajunge în iunie sau iulie. Au fost mai multe informații pe parcursul acestui an pentru o lansare în aceste luni, conform AndroidHeadlines. Nimic nu a fost confirmat încă oficial de Samsung, dar fereastra de lansare din aceste luni este cea mai probabilă.