Noi tehnologii Samsung prezentate într-un videoclip promoțional

355

Samsung tocmai a tachinat câteva tehnologii viitoare interesante într-un nou videoclip promoțional. Compania a publicat acest videoclip pe YouTube sub numele „AI și soluții de memorie Big Data: Îmbunătățirea vieții noastre de zi cu zi”. Că Samsung lucrează la diferite noi tehnologii este ceva normal, mai ales că are cele mai multe brevete de invenție din lume depuse îi domeniul AI, dar și în alte domenii. Nu este deci o surpriză prea mare.

Videoclipul are o durată de peste 2 minute și arată o tehnologie Samsung destul de interesantă. În acesta clip puteți vedea afișaje transparente, care se așteaptă să devină o parte importantă a tehnologiei consumatorilor care avansează. Este un semn că gigantul tech este într-un stadiu avansat cu dezvoltarea acestora.

Samsung lucrează la tehnologii stiințifico-fantastice

Noul videoclip Samsung prezintă noi tehnologii interesante, inclusiv afișaje transparente, holograme și multe altele. Acele afișaje transparente vor fi în jurul nostru dacă ar fi să credem viziunea Samsung și, de asemenea, multele filme SF care le-am văzut. Imaginați-vă afișaje transparente ca panouri mari de comunicare și puncte de introducere a datelor. De asemenea, pot fi folosite ca terminale, monitoare și așa mai departe, conform Android Headlines. Am mai scris și altă dată că realitatea o ia de multe ori înaintea ficțiunii.

Samsung a prezentat, de asemenea, litografia EUV, măștile și un sistem de oglindă. RAM DDR5 pentru servere a făcut, de asemenea, obiectul clipului aici, la fel ca gravarea și stivuirea V-NAND. De asemenea, trebuie să aruncați o privire la memoria HBM aici și, de asemenea, la unele lucruri de AI.

Se pun tot mai multe întrebări de etică referitor la AI. Poate o mașină să aibă mintea, conștiința și stările mentale pe care îl au ființele umane? Poate o mașină să simtă emoții? Poate un aparat provoca vătămare intenționat? Momentan sunt întrebări fără răspuns.

În plus, compania a prezentat o hologramă, în esență. O hologramă care este proiectată de pe un dispozitiv portabil care arată ca o tabletă cu un ecran transparent. Unele dintre aceste tehnologii sunt mai interesante decât altele, iar altele le-am văzut deja în acțiune. Samsung se așteaptă, evident, ca multe din cele prezentate aici să devină standard la un moment dat.

Tehnologia evoluează incredibil de repede

Tehnologia se dezvoltă într-un ritm incredibil, așa că nu ar fi surprinzător dacă primim holograme relativ în curând, în timp ce afișajele transparente pot deveni la rândul lor o parte din viața noastră de zi cu zi. Problema este că am putea fi nevoiți să așteptăm o vreme pentru unele dintre aceste lucruri. Compania a arătat acest lucru doar pentru a atrage toată lumea despre posibilitățile nelimitate ale viitorului. În mod evident, compania lucrează la o mulțime de proiecte diferite, unele deja disponibile, altele nu.

Samsung este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume și are tendința de a inova în diverse domenii. Smartphone-urile sunt probabil cele mai familiare celor mai mulți dintre voi, iar compania conduce piața în ceea ce privește smartphone-urile, nu doar cele obișnuite, ci și cele pliabile. Unul dintre cele mai incredibile smartphone-uri este deja pe piață de câteva luni: Samsung Galaxy Z Fold. Va fi interesant să vedem care este următorul pas în această evoluție.