Acasă Stiri Noi tehnologii Samsung prezentate într-un videoclip promoțional

Noi tehnologii Samsung prezentate într-un videoclip promoțional

Samsung tocmai a tachinat câteva tehnologii viitoare interesante într-un nou videoclip promoțional. Compania a publicat acest videoclip pe YouTube sub numele „AI și soluții de memorie Big Data: Îmbunătățirea vieții noastre de zi cu zi”. Că Samsung lucrează la diferite noi tehnologii este ceva normal, mai ales că are cele mai multe brevete de invenție din lume depuse îi domeniul AI, dar și în alte domenii. Nu este deci o surpriză prea mare.

Videoclipul are o durată de peste 2 minute și arată o tehnologie Samsung destul de interesantă. În acesta clip puteți vedea afișaje transparente, care se așteaptă să devină o parte importantă a tehnologiei consumatorilor care avansează. Este un semn că gigantul tech este într-un stadiu avansat cu dezvoltarea acestora.

Samsung lucrează la tehnologii stiințifico-fantastice

Noul videoclip Samsung prezintă noi tehnologii interesante, inclusiv afișaje transparente, holograme și multe altele. Acele afișaje transparente vor fi în jurul nostru dacă ar fi să credem viziunea Samsung și, de asemenea, multele filme SF care le-am văzut. Imaginați-vă afișaje transparente ca panouri mari de comunicare și puncte de introducere a datelor. De asemenea, pot fi folosite ca terminale, monitoare și așa mai departe, conform Android Headlines. Am mai scris și altă dată că realitatea o ia de multe ori înaintea ficțiunii.

Samsung a prezentat, de asemenea, litografia EUV, măștile și un sistem de oglindă. RAM DDR5 pentru servere a făcut, de asemenea, obiectul clipului aici, la fel ca gravarea și stivuirea V-NAND. De asemenea, trebuie să aruncați o privire la memoria HBM aici și, de asemenea, la unele lucruri de AI.

Se pun tot mai multe întrebări de etică referitor la AI. Poate o mașină să aibă mintea, conștiința și stările mentale pe care îl au ființele umane? Poate o mașină să simtă emoții? Poate un aparat provoca vătămare intenționat? Momentan sunt întrebări fără răspuns.

În plus, compania a prezentat o hologramă, în esență. O hologramă care este proiectată de pe un dispozitiv portabil care arată ca o tabletă cu un ecran transparent. Unele dintre aceste tehnologii sunt mai interesante decât altele, iar altele le-am văzut deja în acțiune. Samsung se așteaptă, evident, ca multe din cele prezentate aici să devină standard la un moment dat.

Tehnologia evoluează incredibil de repede

Tehnologia se dezvoltă într-un ritm incredibil, așa că nu ar fi surprinzător dacă primim holograme relativ în curând, în timp ce afișajele transparente pot deveni la rândul lor o parte din viața noastră de zi cu zi. Problema este că am putea fi nevoiți să așteptăm o vreme pentru unele dintre aceste lucruri. Compania a arătat acest lucru doar pentru a atrage toată lumea despre posibilitățile nelimitate ale viitorului. În mod evident, compania lucrează la o mulțime de proiecte diferite, unele deja disponibile, altele nu.

Samsung este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume și are tendința de a inova în diverse domenii. Smartphone-urile sunt probabil cele mai familiare celor mai mulți dintre voi, iar compania conduce piața în ceea ce privește smartphone-urile, nu doar cele obișnuite, ci și cele pliabile. Unul dintre cele mai incredibile smartphone-uri este deja pe piață de câteva luni: Samsung Galaxy Z Fold. Va fi interesant să vedem care este următorul pas în această evoluție.

Stiri

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...

Samsung Galaxy E02 are pagină de asistență live, lansare iminentă

Samsung este în plină activitate de lansare a noi smartphone-uri. Dar oare când nu este Samsung ocupat cu așa ceva? După lansarea...

Cipul Snapdragon X60 5G pentru iPhone 13 va fi fabricat de Samsung

Cipul Snapdragon X60 5G pentru Apple iPhone 13 va fi realizat de cel mai mare rival al companiei americane - Samsung. Cu...

Galaxy A32 are acum o opțiune 4G, modificări față de varianta 5G

În ianuarie Samsung a dezvăluit cel mai ieftin model 5G, Galaxy A32 5G, care se așteaptă să fie lansat în curând în...