Galaxy Note 20 și Note 10 primesc actualizarea din noiembrie

592
Sursa Foto: galaxyclub.nl

În ultimele săptămâni multe actualizări au apărut pe Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra. După patch-ul din octombrie, a apărut o actualizare care a îmbunătățit în mod vizibil durata de viață a bateriei dispozitivelor. Acum este timpul pentru următorul nou firmware. Actualizarea de securitate din noiembrie este acum disponibilă pe modelele Galaxy Note 10 și Galaxy Note 20. Pentru primul, Samsung oferă un registru de schimbări oarecum confuz.

Samsung s-a îmbunătățit foarte mult lansările de actualizări de software. Dacă în ultimii cinci ani a fost de groază în acest domeniu, acum lucrurile s-au schimbat radical. Acum Samsung trimite actualizări de securitate chiar mai repede decât Google. Mai mult, compania a anunțat în acest an că mai multe dintre dispozitivele Galaxy vor trece la trei ani de actualizări de Android. În această situație este și seria Galaxy Note 20.

Galaxy Note 20 și Note 10 primesc deja actualizarea din noiembrie

Mai exact, a început să fie lansată versiunea de firmware N98 ** XXS1ATJA. Actualizarea nu aduce îmbunătățiri funcționale – va fi instalat doar patch-ul de securitate din noiembrie. În plus față de remedierile Google pentru Android – 65 de data aceasta – există încă cinci îmbunătățiri ale software-ului Samsung. Unul dintre acestea este specific pentru dispozitivele cu Exynos 990, care poate fi găsit în dispozitivele Galaxy Note 20 și Galaxy S20.

Acum puteți instala actualizarea OTA direct pe dispozitiv – dacă aveți un Note 20 liber de rețea. Conform GalaxyClub, actualizarea va di disponibilă în perioada următoare și pentru telefoanele blocat în rețelele operatorilor de telefonie mobilă.

OTA – Over The Air este o actualizare software care se efectuează printr-o interfață radio (de obicei WLAN sau rețea celulară). Actualizările OTA sunt utilizate în principal pentru smartphone-uri și dispozitive mobile și utilizează conexiunea la internet existentă.

Mână în mână cu actualizarea pentru Note 20, vine patch-ul din noiembrie pentru Note 10. Pentru aceste dispozitive, versiunea de firmware N97 * FXXU6DTJ4 conține modificări necunoscute. Bineînțeles că patch-ul de securitate din noiembrie este lansat și el cu această ocazie.

Cu toate acestea, lista de schimbări este exact aceeași cu cea de acum două luni, când seria Galaxy Note 10 a primit actualizarea One UI 2.5. Ce se va mai schimba nu poate fi dedus din informațiile Samsung. Știm că versiunea de firmware conține un „U”. Această literă „U” este pentru actualizare, în timp ce litera „S” este pentru securitate . Deci, s-au îmbunătățit mai mult decât o simplă revizie de securitate.

Dacă dețineți un Galaxy S20, Galaxy S10, Note 20 și Note 10, atunci ar fi trebuit să primiți o nouă notificare de actualizare. Puteți declanșa actualizarea manual accesând Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.