Vânzările de Note 8 au depășit un milion de unități în Coreea de Sud

1299

Galaxy Note 8 a fost foarte bine primit în țara de origine a lui Samsung, Coreea de Sud. Potrivit unei noi informații, vânzările phablet-ului Galaxy Note 8 în Coreea de Sud au depășit un milion de unități. Acest reper a fost atins la doar puțin peste o lună după ce dispozitivul a fost lansat în țară.

Am scris recent că vânzările de Note 8 din Coreea de Sud au menținut ritmul de creștere înregistrat după lansare. Samsung vinde în jur de 20.000 de unități din acest smartphone în fiecare zi în țara dimineților liniștite.

Samsung a început să vândă oficial phablet-ul Note 8 în Coreea de Sud pe 21 septembrie. A vândut peste 800.000 de bucăți numai prin precomenzi. Cantitatea de telefoane precomandată a eclipsat precomenzile pentru Galaxy Note 7 de anul trecut, fiind mai mult decât dublă pentru Galaxy Note 8. Samsung a primit aproximativ 380.000 de precomenzi pentru phablet-ul Note 7, anul trecut.

Samsung a anunțat, de asemenea, că lansează opțiunea de culoare Maple Gold (culoare aurie) pentru Galaxy Note 8 în Coreea de Sud. Acest lucru este un foarte bun răspuns a lui Samsung la planurile companiei Apple de a începe vânzările pe piața locală ale lui iPhone 8.

Coreea de Sud mai este numită și țara dimineților liniștite. Capitala Seul are o populație metropolitană de 24,5 milioane de oameni (Coreea de Sud are o populație de 50 de milioane de locuitori), fiind a doua cea mai mare zonă metropolitană din lume, după Tokio.

Galaxy Note 8 este un smartphone căruia nu i se poate reproșa nimic, poate prețul un pic cam mare. Display-ul Infinity, cu un formidabil raport corp-ecran de 83,2%, plus foarte multe caracteristici tehnice și un design ireproșabil, fac din acest telefon o adevărată operă de artă.

Smartphone-ul este disponibil în prezent în culorile Midnight Black, Orchid Gray și Deep Sea Blue în Coreea de Sud. În culoarea Maple Gold, Galaxy Note 8 va fi disponibil cu 64GB de stocare în Coreea de Sud pentru 1,09 milioane won sau aproximativ 980 dolari.

SURSĂSamMobile