Galaxy Note 9 și Galaxy S9 în programul beta Android 10 și One UI 2.0

1227
Sursa Foto: hdblog.it

Samsung se pregătește să aducă Android 10 și interfața One UI 2.0 și în cele două serii emblematice lansate anul trecut. În special vorbim despre Samsung Galaxy Note 9 și duo-ul Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+. Cele trei smartphone-uri ne-au convins sub toate aspectele și puteți vedea review-urile acestor pe iLoveSamsung.

Galaxy Note 9 și seria Galaxy S9 vor primi programul beta Android 10 începând cu această săptămână, programul debutând în Coreea de Sud. Informația vine direct de pe site-ul oficial coreean. Mai concret, Samsung Galaxy Note 9 va fi primul care se va alătura programului beta, săptămâna aceasta. Cele două S9 vor ajunge și ele în Androi 10 beta cu One UI 2.0 săptămâna viitoare. Faptul că Samsung este deja pregătit să permită utilizatorilor să testeze Android 10 pe Galaxy S9 / Galaxy S9+ și Galaxy Note 9 este un  semn că Samsung se mișcă extrem de rapid cu actualizarea Android 10 pentru dispozitivele sale.

Posibilă o variantă stabilă Android 10 pentru Galaxy S9 și Note 9 în ianuarie 2020

Începerea programului Android 10 beta pentru cele trei telefoane din 2018 deja în noiembrie, ne permite să presupunem o posibilă lansare a versiunii stabile deja în primele săptămâni ale anului 202. Sigur este doar o ipoteză și este mai bine să așteptăm informații oficiale înainte de a ne bucura. Oricum, utilizatorii de Galaxy S9 și Note 9 vor fi încântați de această informație.

Programul beta Android 10 și interfața One UI 2.0 funcționează de ceva timp pe Galaxy S10 și seria Note 10. În mod curios, toate telefoanele din seria Samsung Galaxy S10 au primit deja 4 actualizări pentru programul Android beta. Dar, pentru seria Galaxy Note 10 a fost lansată doar prima versiune Android 10 beta. A doua versiune a firmware-ului nu a fost încă lansată!

Android este cel mai bine vândut sistem de operare din lume pe smartphone-uri începând cu 2011 și pe tablete începând cu 2013. Mascota Android este un roboțel verde. A fost proiectată de designerul și graficianul Google, Irina Blok. Android – este și porecla lui Andy Rubin, părintele sistemul de operare Android.

Programul Android 10 beta pentru Galaxy S9 și Galaxy Note 9 va începe mai întâi în Coreea de Sud. În mod sigur se va extinde treptat și către alte piețe în perioada următoare. Momentan nu se cunosc date concrete despre țările unde va ajunge acest program după Coreea de Sud. Putem presupune că piețele mai importante pentru Samsung vor primi și ele în perioada următoare programul beta pentru Galaxy Note 9 și seria Galaxy S9.