Acasă Stiri Galaxy Note 9 și Galaxy S9+ lansate în noi variante de culori

Galaxy Note 9 și Galaxy S9+ lansate în noi variante de culori

În încercarea de a stimula și mai mult vânzările, Samsung a lansat noi culori pentru smartphone-urile sale emblematice. Samsung Galaxy Note 9 și Galaxy S9+ sunt acum disponibile în mai multe opțiuni de culoare. Acestea sunt cele mai recente telefoane pilot de la gigantul tech sud-coreean. Noile culori și oferte vor fi disponibile prin intermediul magazinului Samsung, precum și prin magazinele de retail și online selectate.

Samsung a introdus două noi culori, una pentru Galaxy Note 9 și cealaltă pentru Galaxy S9+. Phabletul Note 9 este acum disponibil într-o nouă opțiune de culoare, Lavender Purple. Dacă preferați să aveți cumpărați Galaxy S9+, acesta este disponibil într-o nuanță Red Burgund. Potrivit site-ului Mysmartprice, noile culori au fost lansate pe piața din India.

Samsung a deschis recent cea mai mare fabrică de smartphone-uri din lume din India. Intenționează să continue să investească în India pentru a câștiga piața în toate segmentele de telefoane mobile. India, care are aproximativ 1,4 miliarde de locuitori, este extrem de tentantă ca piață.

Note 9 și Galaxy S9+ cu noi culori și oferte atrăgătoare

Pe lângă introducerea de noi opțiuni de culoare, Samsung a anunțat, de asemenea, oferte noi pentru aceste telefoane în India. Dacă cumpărați un Galaxy S9+ sau Galaxy Note 9, utilizând cardul de credit / debit HDFC sau Paytm, puteți economisi 6.000 INR sau aproximativ 70 €. Aceeași sumă o puteți economisi și dacă schimbați vechiul smartphone Galaxy pentru un Samsung Galaxy Note 9.

Dacă sunteți interesat să cumpărați noul Galaxy Watch în India, atunci ar trebui să luați în considerare și cumpărarea unui Note 9. Când achiziționați un Galaxy Note 9, veți putea cumpăra Galaxy Watch doar pentru 10.000 INR, aproximativ 120 €. Galaxy Watch este comercializat în India la un preț de 290 €, deci este o afacere excelentă.

India este a șaptea țară ca suprafață din lume și a doua țară ca populație – aproximativ 1,4 miliarde în 2017. Are ca limbi oficiale limba hindi, limba engleză și alte 22 de limbi. Prima universitate din lume fost înființată în India în anul 700 i.Hr. În acea vreme în Europa încă nu exista un sistem de învățământ organizat.

Galaxy Note 9 are un display QHD+ AMOLED de 6,4 inch. Telefonul este alimentat de procesorul Exynos 9810. Este cuplat cu 8 GB de memorie RAM și stocare de 512 GB. Și Galaxy S9+ are același procesor și 6 GB RAM cu 256 GB de stocare.

Atât Galaxy Note 9, cât și Galaxy S9+, au aceeași setare dual-camera. Camere duble de 12 MP, ambele cu OIS. Camera aflată pe Galaxy Note 9 este ușor mai avansată datorită caracteristicilor mai bune AI. Ambele dispozitive au o cameră frontală de 8 MP. Galaxy Note 9 are o baterie de 4.000 mAh, în timp ce Galaxy S9+ una de 3.500 mAh. Ambele la bord cu cel mai recent software Android 8.1 Oreo și Samsung Experience.

Stiri

Galaxy S22 cu Exynos mai bun decât modelul cu Snapdragon pe Geekbench

Viitorul model Galaxy S22, varianta de bază, a apărut pe Geekbench cu un procesor Qualcomm Snapdragon 895. Săptămâna trecută și modelul Samsung...

Samsung Galaxy S22+ va avea o cameră foto de 50MP

După ce Samsung a lansat trei telefoane cu seria Galaxy S21 la începutul acestui an, un al patrulea model este așteptat la...

Galaxy S20 vs Galaxy S21: Care telefon este mai bun?

Seria Galaxy S21 a reprezentat o schimbare de design pentru seria Galaxy S după ani consecutivi de relativă stagnare. Nu numai din...

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...