Galaxy Note 9 și Galaxy S9+ lansate în noi variante de culori

1369

În încercarea de a stimula și mai mult vânzările, Samsung a lansat noi culori pentru smartphone-urile sale emblematice. Samsung Galaxy Note 9 și Galaxy S9+ sunt acum disponibile în mai multe opțiuni de culoare. Acestea sunt cele mai recente telefoane pilot de la gigantul tech sud-coreean. Noile culori și oferte vor fi disponibile prin intermediul magazinului Samsung, precum și prin magazinele de retail și online selectate.

Samsung a introdus două noi culori, una pentru Galaxy Note 9 și cealaltă pentru Galaxy S9+. Phabletul Note 9 este acum disponibil într-o nouă opțiune de culoare, Lavender Purple. Dacă preferați să aveți cumpărați Galaxy S9+, acesta este disponibil într-o nuanță Red Burgund. Potrivit site-ului Mysmartprice, noile culori au fost lansate pe piața din India.

Samsung a deschis recent cea mai mare fabrică de smartphone-uri din lume din India. Intenționează să continue să investească în India pentru a câștiga piața în toate segmentele de telefoane mobile. India, care are aproximativ 1,4 miliarde de locuitori, este extrem de tentantă ca piață.

Note 9 și Galaxy S9+ cu noi culori și oferte atrăgătoare

Pe lângă introducerea de noi opțiuni de culoare, Samsung a anunțat, de asemenea, oferte noi pentru aceste telefoane în India. Dacă cumpărați un Galaxy S9+ sau Galaxy Note 9, utilizând cardul de credit / debit HDFC sau Paytm, puteți economisi 6.000 INR sau aproximativ 70 €. Aceeași sumă o puteți economisi și dacă schimbați vechiul smartphone Galaxy pentru un Samsung Galaxy Note 9.

Dacă sunteți interesat să cumpărați noul Galaxy Watch în India, atunci ar trebui să luați în considerare și cumpărarea unui Note 9. Când achiziționați un Galaxy Note 9, veți putea cumpăra Galaxy Watch doar pentru 10.000 INR, aproximativ 120 €. Galaxy Watch este comercializat în India la un preț de 290 €, deci este o afacere excelentă.

India este a șaptea țară ca suprafață din lume și a doua țară ca populație – aproximativ 1,4 miliarde în 2017. Are ca limbi oficiale limba hindi, limba engleză și alte 22 de limbi. Prima universitate din lume fost înființată în India în anul 700 i.Hr. În acea vreme în Europa încă nu exista un sistem de învățământ organizat.

Galaxy Note 9 are un display QHD+ AMOLED de 6,4 inch. Telefonul este alimentat de procesorul Exynos 9810. Este cuplat cu 8 GB de memorie RAM și stocare de 512 GB. Și Galaxy S9+ are același procesor și 6 GB RAM cu 256 GB de stocare.

Atât Galaxy Note 9, cât și Galaxy S9+, au aceeași setare dual-camera. Camere duble de 12 MP, ambele cu OIS. Camera aflată pe Galaxy Note 9 este ușor mai avansată datorită caracteristicilor mai bune AI. Ambele dispozitive au o cameră frontală de 8 MP. Galaxy Note 9 are o baterie de 4.000 mAh, în timp ce Galaxy S9+ una de 3.500 mAh. Ambele la bord cu cel mai recent software Android 8.1 Oreo și Samsung Experience.