Galaxy Note 10+ Star Wars Special Edition, va fi lansat în decembrie

1198
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat o ediție specială al lui Galaxy Note 10+ ce va fi lansată în luna decembrie. Este vorba despre Galaxy Note 10+ Star Wars Special Edition. Acestă ediție specială va fi pregătită de lansare înainte de lansarea din 20 decembrie a Star Wars: The Rise of Skywalker.

Samsung a anunțat recent o colaborare cu Lucasfilm înainte de lansarea următoarei serii din serialul Star Wars. Pentru a comemora acest eveniment, lansarea Star Wars: The Rise of Skywalker, Samsung va lansa o ediție specială Note 10+. Smartphone-ul va fi ornat cu elemente de design inspirate din Star Wars și conținut digital cu aceeași temă.

Note 10+ Star Wars livrat la pachet cu setul wireless Samsung Galaxy Buds

Galaxy Note 10+ Star Wars Special Edition va fi livrat cu o carcasă special concepută, o insignă metalică ca obiect de colecție, un S Pen și setul wireless Samsung Galaxy Buds. Pachetul are și un conținut tematic exclusiv Star Wars. Se vor regăsi pe Note 10+ Star Wars inclusiv imagini de fundal, animații de închidere, pictograme și sunete specifice filmului.

Conform News Samsung, ediția specială Galaxy Note 10+ Star Wars va fi disponibilă doar pe anumite piețe. Fanii Samsung și Star Wars din Australia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Turcia și Hong Kong, vor putea cumpăra acest smartphone. Galaxy Note 10+ Star Wars Special Edition poate fi cumpărat și în Norvegia, Rusia, Spania, Suedia, Emiratele Unite, UK și SUA.

Star Wars – Războiul stelelor este o serie de filme științifico-fantastice despre spațiul cosmic, concepută de regizorul american George Lucas. Star Wars a fost nominalizat de treizeci de ori la premiul Oscar. A primit șapte premii Oscar. Star Wars a avut până acum încasări de peste 9,3 miliarde de dolari la nivel mondial!

După cum anunța Lucasfilm la începutul lunii octombrie, Samsung și-a unit forțele cu Star Wars pentru a aduce fanilor pasionați Wars Star Wars lucruri inedite cu cele mai bune dispozitive Samsung Galaxy. Galaxy Note 10+ Star Wars Special Edition este rezultatul acestei colaborări și va sărbători lansarea teatrală a Star Wars: The Rise of Skywalker.

Samsung Galaxy Note 10+ un smartphone din altă galaxie

De la lansarea sa la începutul acestui an, Galaxy Note 10+ a a dovedit ce poate și ce e posibil să faci cu un smartphone Samsung. Milioane de oameni din întreaga lume își pot depăși limitele, pot fi mai productivi și mai creativi. Samsung Galaxy Note 10+ este un smartphone de ultimă generație cu un design uimitor și performanțe puternice. Are caracteristici și tehnologii de ultimă oră care îi ajută pe utilizatori să profite la maxim de fiecare moment. Este un smartphone parcă din altă galaxie! Prin lansarea lui Galaxy Note 10+ Star Wars Special Edition, Samsung speră să-i inspire pe fanii Star Wars din toată lumea să profite la maxim de fiecare clipă.