Numele Samsung Galaxy S22 Ultra a fost confirmat, nu va fi Note

479
Sursa Foto: prin intermediul androidcommunity.com
Sursa Foto: prin intermediul androidcommunity.com

Samsung nu a decis încă soarta lui Galaxy S21 FE, dar saga acestuia pare să se fi încheiat. Zvonurile spun că producția și lansarea au fost anulate în totalitate. Paginile cu produse și asistență au fost eliminate din locațiile anterioare. În ceea ce privește seria premium de ultimă generație Galaxy S22 nu sunt probleme. Toate cele teri telefoane, Galaxy S22, Galaxy S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra vor ajunge conform planificării.

Ne putem aștepta ca Samsung Galaxy S22 Ultra să vină și cu suport S-Pen. Recent, au fost informații că Galaxy S22 Ultra ar putea fi numit Galaxy Note 22 Ultra. Acest lucru nu era total lipsit de sens pentru că anul acesta nu a existat seria Galaxy Note 21. Au mai fost apoi zvonuri despre o eventuală schimbare de nume pentru modelul Ultra, dar nimic concret. Acum ne-am edificat.

Samsung Galaxy S22 Ultra confirmat, nu este Galaxy Note

Universul de gheață (@UniverseIce) a confirmat că Samsung Galaxy S22 Ultra va fi numele final. Sursa este 100% sigură că nu va fi Galaxy Note 22 Ultra. Gigantul high-tech sud-coreean va rămâne la numele de scenă Samsung Galaxy S22 Ultra, pentru a fi în ton cu seria Galaxy S22.

Tot referitor la seria Galaxy S22, au fost informații că Galaxy S22+ ar putea fi numit Galaxy S22 Pro. Nu au mai fost apoi niciun fel de zvonuri despre acest lucru, astfel nu am fi surprinși dacă nu au fost doar vorbe în vânt pe la colțuri. De fapt, numele nu contează în acest moment. Este important să știm dacă Samsung va putea să organizeze lansarea la timp în ianuarie. Nu trebuie să uităm că seria Galaxy Note a fost anulată deja din cauza lipsei de cipuri, iar Galaxy S21 FE pare să urmeze această cale.

Samsung a avut și o serie de tablete Galaxy Note, toate cu S Pen. A debutat în 2012 la Mobile World Congress cu Galaxy Note 10.1. Ultima tabletă cu numele Note a fost Galaxy Note Pro 12.2 lansată la CES 2014 din Las Vegas.

Având în vedere că numele Samsung Galaxy S22 Ultra este confirmat și va avea S Pen, asta înseamnă că, cel puțin deocamdată, nu există planuri Samsung pentru revenirea liniei Galaxy Note. Această mișcare nu înseamnă că noul Ultra va fi mai puțin impresionant, totuși. Renderele dispozitivului indică un design mai dreptunghiular, cu un ecran cu diagonala de 6,8 inch (17,27 cm), margini foarte subțiri și un design nou al camerelor spate.

Se spune că Galaxy S22 Ultra oferă suport de încărcare de 45W. De asemenea nu va exista nicio tehnologie a camerei sub afișaj, conform AndroidCommunity. Telefonul vor rula cu procesorul Qualcomm Snapdragon 898 sau Samsung Exynos 2200 în unele regiuni.