Numerele de model pentru Samsung Galaxy S23 Ultra au apărut

534
Numerele de model pentru Samsung Galaxy S23 Ultra au aparut
Sursa foto: phonearena.com

Numerele de model la Samsung Galaxy S23 Ultra și numele de cod intern au fost dezvăluite cu șase luni înainte de lansarea oficială. Acest lucru indică faptul că Samsung lucrează la rezolvarea detaliilor specificațiilor navei sale emblematice din 2023. Nu trebuie să uităm că Samsung este ocupat cu Galaxy Unpacked eveniment ce va avea loc peste puține ore.

Vă invităm să reveniți pe I❤️Samsung după ora 16:00 ora României pentru a vedea în premieră ce noi stele aduce Samsung în impresionanta sa Galaxie!

Numele de cod și numerele de model pentru Samsung Galaxy S23 Ultra provin, via PhoneArena, dintr-o versiune de firmware timpurie, din contul leaksterului PassionateGeekz. De fapt, vedem numele Galaxy S23 Ultra menționat pentru prima dată aici în mai multe șirurile de coduri firmware.

Numerele de model pentru Samsung Galaxy S23 Ultra

Galaxy S23 Ultra poartă numele de cod DM3 intern și putem doar ghici ce înseamnă acest lucru. În același timp ce numărul modelului este notat ca SM-S918, o continuare aparentă a SM-S908 al lui Galaxy S22 Ultra. Iată toate numerele de model apărute pentru Samsung Galaxy S23 Ultra:

  • SM-S918BDS
  • SM-S918U
  • SM-S918U1
  • SM-S918W

Ca de obicei, sufixele indică versiunile dual-sim și deblocate pentru diferite regiuni geografice. Dar putem trage o concluzie de aici: Samsung are în lucru un nou telefon emblematic, în cazul în care cineva ar avea îndoieli. Putem vedea că Samsung dezvoltă firmware pentru mai multe versiuni regionale de Galaxy S23 Ultra. Numărul de model SM-S918BDS este dual-SIM european și SM-S918W pentru Canada. Captura de ecran conține și numerele de model SM-S918U și SM-S918U1. Acestea ar trebui să fie versiunile blocate de operatorii mobili și, respectiv, deblocate.

Canada este a doua țară ca mărime din lume (9.985.000 km²), după Rusia. Canada are doar un vecin, SUA și între cele două țări se află cea mai lungă graniță din lume cu o lungime de 8.892 km. Animalul național al Canadei este castorul.

Galaxy S23 Ultra este de așteptat să bată tot când vine vorba de specificații. Va fi lansat doar cu procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 pe toate piețele. Nu va exista nicio versiune Exynos, cel puțin acest lucru știm în acest moment. Viitorul S23 Ultra va avea conectivitate de neegalat cu un modem 5G, o nouă generație de afișaje Samsung OLED M12, și, mai presus de toate, o cameră principală de 200MP cu un senzor HP2 care va fi personalizat pentru Ultra și doar pentru Ultra.