Numerele de model pentru seria Galaxy Watch 5 au apărut pe site-ul Samsung

254
Seria Galaxy Watch 5 numere de model
Sursă foto: 91Mobiles

Mai avem aproximativ o lună până la lansarea seriei Galaxy Watch 5, următorul flagship Wear OS. Scurgerile de informații și zvonurile sunt din ce în ce mai multe despre viitoarele ceasuri inteligente Samsung. Sâmbătă pe site-ul propriu al Samsung au apărut numerele de model ale celor două ceasuri din seria Galaxy Watch 5.

Conform colegilor noștri de la site-ul 9to5google, Samsung a postat primele informații despre toate cele trei versiuni ale seriei Galaxy Watch 5. Este vorba despre Galaxy Watch 5 în două variante de dimensiuni și modelul premium Samsung Galaxy Watch 5 Pro. Datele au apărut pe site-urile sale internaționale Samsung din Belgia, Danemarca și Norvegia.

Numerele de model pentru seria Galaxy Watch 5 confirmate de Samsung

Până acum au apărut multe zvonuri privind bateria, procesorul și unele caracteristici noi ce vor fi pe viitoarea serie Samsung. Din păcate, aceste listări timpurii sunt lipsite de orice informații nouă. Totuși, este un pas înainte pentru Samsung confirmarea numerelor de model ale acestor ceasuri inteligente viitoare. Vedeți pe cum să aflați numărul de model al unui smartphone Samsung!

Numerele de model sunt unice pentru fiecare unitate vândută și sunt foarte importante dacă doriți să actualizați telefonul sau să cumpărați accesorii. În cutia dispozitivelor vândute și în manualul de utilizare găsiți numărul de model.

Desigur, aceste numere de model vor diferi în funcție de model. Acestea par a fi variante LTE, deoarece versiunile Bluetooth ale seriei Galaxy Watch 4 aveau un format de număr de model care se termină cu „0” (SM-R880, de exemplu). Interesant este că acest lucru îl împinge în cele din urmă pe Samsung să treacă de modelul „SM-R8x” care a fost folosit începând cu seria Galaxy Watch din 2018. Dar asta are sens, având în vedere că seria Galaxy Watch 4 a depășit acel format de număr cu Galaxy Watch 4 de 46 mm, cunoscut sub numele de SM-R890. Iată care sunt noile numere de model conform site-ului Samsung:

  • Galaxy Watch 5 40 mm – SM-R905F
  • Galaxy Watch 5 44 mm – SM-R915F
  • Galaxy Watch 5 Pro 45 mm – SM-925F

Se așteaptă ca Samsung să lanseze seria Galaxy Watch 5 în 10 august, alături de Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 4. Despre seria Galaxy Watch 5 se zvonește că va vedea o creștere minoră a prețului în comparație cu modelele de anul trecut. De asemenea, știm că Samsung va renunța la modelul „Classic” și ramă rotativă va dispărea.