O actualizare majoră se lansează acum pentru Samsung Pay

305
O actualizare pentru Samsung Pay
Sursa Foto: Sombra/Samsung Community

Cu câteva zile în urmă Samsung a anunțat că o viitoare actualizare va consfinți comasarea serviciilor sale Samsung Pass și Samsung Pay. Acum Samsung a lansat această actualizare pentru aplicația sa. Aplicația rezultată din această fuziune se va numi în continuare Samsung Pay.

Acum, cea mai recentă versiune a aplicației 5.0.33 pentru Samsung Pay este lansată în țara de origine a companiei Samsung. În plus, Cu noua actualizare aplicația va primi mai multe funcții noi, cum ar fi chei digitale ale mașinii; ale locuinței; stocarea de bilete de călătorie; și o interfață modificată a aplicației.

Actualizare majoră pentru Samsung Pay

Obiectivul principal al actualizării aplicației este integrarea sa cu Samsung Pass. Utilizatorii pot accesa acum toate serviciile Samsung Pass, cum ar fi cheile mașinii digitale, informațiile de conectare și funcțiile blockchain din aplicația Pay. Cu Samsung Digital Key utilizatorii își pot controla mașinile acceptate, le pot încuia/descuia și porni.

De asemenea, va fi mai ușor pentru utilizatori să rezerve bilete de călătorie de tot felul din noua aplicație, potrivit TizenHelp. Utilizatorii pot achiziționa bilete la filme, în săli de concerte, pe stadioane, bilete de transport și multe alte bilete. De asemenea, este ușor să obțineți tichete de îmbarcare pe avioane direct de pe smartphone-ul dvs., cu doar câteva atingeri.

Samsung Pass a fost o modalitate sigură și ușoară de a folosi datele biometrice pentru a vă conecta la site-uri web și aplicații de pe telefon. După scanarea amprentelor, te poți conecta fără să tastezi ID-ul și parola pentru toate conturile tale.

Actualizarea aduce și o configurație nouă a ecranului pentru o navigare ușoară în Samsung Pay. Samsung a reînnoit toate meniurile și setările de pe ecranul principal și le-a reconfigurat, astfel încât oricine să le poată accesa cu ușurință. Compania a schimbat și plasarea cardurilor cu o formă frumoasă de stivuire.

În cele din urmă, Samsung a îmbunătățit aplicația generală pentru servicii mai bune și mai multă securitate. Actualizarea Samsung Pay se lansează lent și secvenţial pentru utilizatori în toate regiunile unde este disponibilă aplicația. Va dura ceva timp pentru a ajunge în fiecare țară, dar compania a spus că până pe 19 iunie actualizarea va ajunge la fiecare utilizator. Din păcate Samsung Pay nu este disponibil în România.