Samsung mărește obiectivul de vânzări pentru seria Galaxy S24

233
Samsung mareste obiectivul de vanzari pentru seria Galaxy S24
Sursa foto: phonearena.com

Din câte se pare vânzările puternice ale modelelor din seria Galaxy S24 au surprins până și pe Samsung. Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra se vând foarte bine peste tot în lume și, ca o consecință a acestui fapt, Samsung a decis o altă țintă de vânzare.

Seria Galaxy S24 a început excelent în ceea ce privește vânzările. Noile procesoare și caracteristicile de inteligență artificială aduse de Galaxy AI își spun cuvântul. Noile dispozitive au doborât recordurile de precomenzi în Coreea, India și Țările de Jos, dar și pe alte piețe. Acest lucru a determinat compania Samsung să ridice obiectivul de livrări pentru Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra la 13 milioane de unități în primul trimestru al acestui an.

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Estimarea anterioară pentru primul trimestru din 2024 a fost de 12 milioane de unități, potrivit PhoneArena. Asta înseamnă o creștere de 1 milion de telefoane. Galaxy S24 Ultra a fost cel mai vizat de precomenzi în Coreea de Sud și India și probabil va rămâne și în continuare cel mai căutat. Probabil că Samsung nu va confirma sau să infirma numerele speculate de Revegnus, alias @Tech_Reve, adesea de încredere pe rețeaua de socializare X (ex Twitter). Totuși, toate semnele oficiale au fost destul de promițătoare de când au fost lansate precomenzi pentru S24, Galaxy S24+ și Samsung Galaxy S24 Ultra pe 17 ianuarie.

Ei bine, pentru început, cifra de13 milioane de telefoane vândute în Q1 2024, care este aparent câte unități din seria Galaxy S24 se așteaptă Samsung să livreze colectiv până la sfârșitul lunii martie, reprezintă în mod evident un număr mai mare decât cele 12 milioane prognozate anterior ca număr de vânzări al noii serii emblematice Samsung.

În 2010 Samsung a îngropat o capsulă a timpului. Trebuia să fie deschisă când Samsung ajunge producătorul de telefoane numărul 1 din lume. Nu a durat mult, doar doi ani, până s-a întâmplat acest lucru, dar capsula nu a fost deschisă.

Pentru anul 2024, compania se așteaptă să livreze în jur de 35 de milioane de telefoane din seria Galaxy S24. Acest număr reprezintă aproximativ 15% din totalul livrărilor de smartphone-uri Samsung în 2023. Deci, având în vedere că vânzările din primul trimestru vor reprezenta aproximativ o treime din întregul an, acesta este un început excelent pentru Samsung.

Se crede că Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra au atins vânzări cumulative de puțin peste 25 de milioane de unități în primele nouă luni de vânzări. În ritmul acesta, numărul atins de seria Galaxy S23 ar trebui să fie relativ ușor de depășit pentru cei trei crai de la răsărit în 2024.

Dar, poate noua serie Galaxy S24 să continue să depășească obiectivele Samsung pe tot anul? Va depăși recordul altor serii emblematice?  Acest lucru este evident imposibil de spus în acest moment din o multitudine de motive. În primul rând este vorba despre secretul Samsung și neclaritatea generală atunci când vine vorba de ținte de vânzări, realizări și cifre de orice fel. În afară de acele rapoarte trimestriale în care divizia mobilă este tratată ca un întreg, nu prea aflăm mare lucru.

Dar începutul este cu siguranță extrem de încurajator pe diverse piețe precum Coreea de Sud, India (poate mai importantă ca niciodată) și Țările de Jos. Se pare că seria Galaxy S24 generează o cerere puternică aproape peste tot și în Europa. Suntem curioși care a fost situația precomenzile din SUA, o altă piață care contează foarte mult la nivel global.