Samsung Notebook Odyssey Z un laptop pentru jocuri și performanță

1067

La începutul acestui an, Samsung a anunțat laptop-ul de jocuri Notebook Odyssey Z cu procesoare Intel de generația a 8-a. Conform SamsungNews, după cinci luni de la anunțare, Odyssey Z este în sfârșit disponibil pentru cumpărare în Statele Unite. Spre deosebire de smartphone-uri, Samsung vinde PC-uri doar pe câteva piețe. Deci, nu credem că acest notebook pentru jocuri va fi lansat pe scară largă și în alte regiuni.

Odyssey Z combină un design portabil, ultra-subțire, cu un sistem inovator de răcire și hardware de vârf pentru performanțe superioare. Este un laptop excelent pentru jocuri și alte activități intensive care solicită procesorul, cum ar fi editare video și redare 3D.

Samsung Notebook Odyssey Z are un preț de 1.800 $

Dispozitivul dispune de sistemul de răcire Z AeroFlow pentru o gestionare termică îmbunătățită și o performanță consistentă. Chiar dacă nu este un laptop super-premium, este ușor și excelent pentru jocuri de noroc. Odyssey Z este dotat cu caracteristici proiectate pentru sesiuni intense de jocuri și are puterea și portabilitatea unui laptop premium. Notebook-ul Odyssey Z are un corp ultra-subțire și un capac din aluminiu periat.

Notebook-ul Odyssey Z vine într-o singură configurație, un ecran de 15,6 inch FHD, i7 8750H procesor Intel Core hexa-core. Are 16GB RAM DDR4, 256 GB SSD NVMe, placă grafică NVIDIA GTX1060 și Windows 10. Pentru a nu se supraîncălzi, laptopul are sistemul de răcire Z AeroFlow, care utilizează ventilatoare interne duale pentru răcire.

Are difuzoare stereo (2x 1,5W), o cameră web HD și conectivitate: 1x USB Type-C, 2x USB 3.0, 1x USB 2.0, 1x HDMI, microfon și un port DC pentru încărcare. Bateria este de 54 Wh și dispune de o tastatură iluminată cu LED-uri și un touchpad de înaltă precizie. Laptopul este disponibil pentru cumpărare din magazinele online Samsung, Amazon și Microsoft Store pentru 1.800 $.

Compania Amazon are sediul în Seattle, Washington. Jeff Bezos a fondat compania în 1994. Este cea mai mare companie de comerț online cu amănuntul. Bezos a ales numele Amazon pentru că era un loc „exotic și diferit”, așa cum el și-a imaginat pentru afacerea sa de internet.

 Jocuri intense și performanță grafică

Jocurile de astăzi sunt mai intense, mai imersive și mai grafice decât oricând„. A declarat Alanna Cotton, Senior Vice President al Mobile Computing and Enhancements la Samsung Electronics America. „Odyssey Z a fost proiectat pentru a îmbunătăți experiența de joc oriunde te afli. În poți lua peste tot, nu se supraîncălzește și poate fi folosit pentru cele mai intense jocuri și proiecte”.

Odyssey Z este construit pentru utilizatorii care doresc capabilitățile unui desktop de jocuri și pentru cei care doresc flexibilitatea jocului oriunde, acasă, în vacanță sau chiar într-o cafenea. Cu Windows 10, acesta vine cu bara de jocuri reîncărcată. Aceasta include stream-ul jocului nativ prin Mixer, suport pentru titlurile DirectX12 și Xbox Play Anywhere. Toate cu performanțe premium specifice companiei Samsung.

Samsung Notebook Odyssey Z, este la fel de performant pentru jocuri dar și atunci când jocul s-a terminat și este folosit la altceva. Odyssey Z este disponibil în SUA pentru suma de 1.799,99 de dolari. Nu știm deocamdată unde va mai fi comercializat.