One UI 2.0 beta pentru Galaxy Note 10 este în curs de desfășurare

850
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung lansează din nou One UI 2.0 beta pentru Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+. Programul beta a fost deschis în sfârșit pentru dispozitive săptămâna trecută. Cu toate acestea, programul beta a fost de fapt lansat din greșeală. Samsung a oprit lansarea și ni s-a spus că va fi lansat săptămâna viitoare. Compania s-a ținut de cuvânt și a lansat versiunea beta pentru Galaxy Note 10 chiar în prima zi a săptămânii.

Samsung a lansat One UI 2.0 beta acum câteva săptămâni. Seria Galaxy S10 a fost prima care a obținut acces la noua interfață Samsung. Samsung a lansat firmware-ul beta pentru Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+ în mai multe piețe de pe glob.

Samsung lansează în sfârșit One UI 2.0 beta pentru Galaxy Note 10

Gigantul tech nu a făcut niciun secret despre faptul că programul beta One UI 2.0 va fi lansat și pentru seria Note 10. A fost doar o chestiune de timp până când acest lucru să se întâmple. Programul beta a devenit pentru scurt timp disponibil vinerea trecută, dar lansarea a fost stopată rapid. Site-ul Sam Mobile a reușit să îl acceseze de pe un smartphone Galaxy Note din Germania. Dar, mai mulți utilizatori care au accesat programul beta One UI 2.0 au scris că nu au reușit să treacă peste etapa de înregistrare.

Ulterior s-a aflat că Samsung a lansat programul One UI 2.0 din greșeală. La fel cum s-a întâmplat cu versiunea beta din Marea Britanie pentru Galaxy S10 cu câteva zile în urmă. Gigantul tech sud-coreean a fost pe fază și a oprit repede programul beta.

Programul Beta, oferă în general utilizatorilor Android, acces anticipat la versiunile de test pentru viitorul sistem de operare. Practic, o versiune beta, este noul sistem de operare care înainte de a fi lansat oficial se testează pentru a vedea cum răspund la utilizare noile caracteristici.

Acum au fost mai multe confirmări, mai ales de la utilizatori din Germania, că One UI 2.0 pentru Galaxy Note 10 este disponibil în această țară. Este aceeași versiune de firmware care aduce One UI 2.0, Android 10 și corecția de securitate din noiembrie 2019. În acest moment este doar o chestiune de timp înainte ca Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+ să primească programul beta și pe alte piețe unde a fost disponibil și programul Android 10 beta pentru seria Note 10.