Interfața One UI 2.1 disponibilă pentru Galaxy S9 și Galaxy S9+

792
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ primesc acum cea mai recentă actualizare One UI 2.1. Actualizare a început deja să se deruleze în Coreea de Sud și Germania. Cu toate acestea, vor fi necesare câteva săptămâni în plus pentru ca actualizarea să fie disponibilă în toate celelalte regiuni.

Cea mai recentă actualizare One UI are o dimensiune de 896,15 MB și include corecția de securitate pentru Android din iunie 2020. Este livrat cu versiunile de firmware G96xNKSU3ETF4 în Coreea de Sud și G96xFXXU9ETF5 în Germania. Noua actualizare se va extinde treptat la mai multe țări din Europa, sperăm cât mai repede și în România.

Galaxy S9 și Galaxy S9+ primesc o actualizare One UI 2.1

Smartphone-urile Samsung Galaxy S9 au fost lansate în martie 2018 cu Samsung Experience 9.0 bazat pe Android 8.0 Oreo. Conform AndroidHeadlines, ambele dispozitive au primit deja actualizări pentru Android 9 și Android 10. Deoarece Samsung oferă doar două actualizări majore pentru Android, cea mai recentă actualizare One UI 2.1 poate fi ultima actualizare importantă pentru aceste dispozitive.

Utilizatorii interesați pot verifica manual cea mai recentă actualizare OTA accesând Setări >> Despre telefon >> Actualizare software. Dacă noua actualizare One UI 2.1 este disponibilă, continuați cu procesul de instalare. Odată cu actualizarea la interfața Samsung One UI 2.1, Galaxy S9 și Galaxy S9+ obțin o mulțime de funcții noi pentru o experiență de utilizator și mai îmbunătățită.

AR Doodle – Prin intermediul acestei funcții puteți să izolați un obiect din fundal sau anumite fețe și adăuga elemente de realiate augmentată – pentru clipuri video excepționale. Funcția vă permite să scrieți pe fotografii și să vedeți creațiile voastre.

Aplicația recent adăugată AR Zone include toate caracteristicile de realitate augmentată, inclusiv camera AR Emoji, AR Doodle și stickerele AR Emoji. Cu Music Share, puteți partaja conexiunea Bluetooth asociată cu oricine altcineva. Permite altor dispozitive să redea muzică pe un difuzor asociat cu seria Galaxy S9.

Samsung readuce modul Pro pentru înregistrarea video

Dispozitivele vor suporta acum Partajare rapidă – Quick Share pentru partajarea cu ușurință a fișierelor cu dispozitive Samsung din apropiere. Există, de asemenea, câteva moduri noi de fotografiere adăugate în departamentul de camere. În principal, Single Take este un plus plăcut la aceste dispozitive puțin mai vechi. Acesta permite utilizatorului să capteze 14 fotografii și să înregistreze un videoclip de 10 secunde cu o singură atingere.

Samsung a readus opțiunea de înregistrare video în modul Pro, care a fost eliminată odată cu actualizarea Android 9.0 Pie. În timp ce LG oferă modul de înregistrare video Pro de câțiva ani, acum îl vedem mai des pe telefoanele majore Android.

De asemenea, noua actualizare aduce funcția de traducere multilingvă în aplicația Samsung Keyboard. Aplicația Galerie a fost, de asemenea, actualizată cu o nouă opțiune. Săptămâna trecută, gigantul tech a lansat actualizarea cu interfața Samsung One UI 2.1 și pentru smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9.