Acasă Stiri Actualizarea One UI 3.1 este disponibilă din nou pentru Galaxy S20 FE

Actualizarea One UI 3.1 este disponibilă din nou pentru Galaxy S20 FE

După ce în urmă cu câteva zile Samsung a blocat actualizarea modelelor Galaxy S20 FE 4G și 5G la One UI 3.1, firmware-ul a revenit și va fi disponibil din nou. Se presupune că gigantul tech sud-coreeană a văzut câteva erori pe care a vrut să le remedieze înainte de a relua lansarea.

Actualizarea aduce firmware-ul la versiunile G780FXXS2BUA5 (S20 FE 4G) și G781BXXU2CUB5 (S20 FE 5G). La fel cal în cazul primei lansări include patch-urile de securitate din februarie, caracteristici noi pentru Calendar, Cameră, Galerie și multe altele. Inițial actualizarea la One UI 3.1 a fost lansată doar pentru modelele 5G. Acum ambele variante de Samsung Galaxy S20 FE primesc noua actualizare.

Iată schimbările primite de Galaxy S2O FE cu One UI 3.1!

Calendar:

 • Puteți extrage data și adresa din titlul evenimentului și le puteți salva automat.
 • Primiți notificări de pe dispozitivele SmartThings care au notificări specifice pentru evenimentele camerei.
 • Unele funcții ale camerei au fost îmbunătățite, cum ar fi calitatea imaginilor atunci când este mărită în condiții de lumină slabă.

Galerie:

 • A fost adăugată funcția de afișare a imaginilor remasterizate cu One UI 3.1 pe Galaxy S20 FE.
 • Puteți analiza imaginea pentru a calibra rezoluția optimă, luminozitatea, culoarea și claritatea și pentru a obține imagini optimizate.

HDBlog este un site italian fondat în 2008, este cel mai bun site tehnic din Italia. Este scris de profesioniști specializați în tehnologii de ultimă oră. Abordează smartphone-uri, aparate foto, software, televizoare, electronice de consum, etc.

Multiscreen:

 • Tragând ecranul pop-up la marginea ecranului, puteți ascunde fereastra și puteți continua redarea, conform HDBlog.

Promemoria:

 • Puteți extrage data și adresa din notă, salvați-o automat notând cele mai importante informații pe Galaxy S20 FE cu One UI 3.1.

Samsung O:

 • Samsung Daily a fost înlocuit de serviciul Samsung O. Acesta oferă o interfață de utilizator mai bună și funcții diferențiate pe baza conținutului personalizat.

Partajarea imaginilor:

 • Protejați-vă confidențialitatea deselectând partajarea informațiilor despre locația fotografiilor înainte de partajare sau postare pe social media.

Rețele sociale:

 • Sincronizați linkurile create pe dispozitive cu același cont Samsung.
 • Utilizarea serviciilor de socializare a fost simplificată pe Galaxy S20 FE cu One UI 3.1. Partajați profiluri, fotografii, note, programe și multe altele cu prietenii, pur și simplu conectându-vă la contul dvs. Samsung.

Sperăm ca această actualizare să nu aibă probele și să decurgă în mod normal. Probabil va fi lansată în Europa în aceleași țări în care a fost lansată inițial. România a fost și ea între acestea.

Stiri

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...

Samsung Galaxy E02 are pagină de asistență live, lansare iminentă

Samsung este în plină activitate de lansare a noi smartphone-uri. Dar oare când nu este Samsung ocupat cu așa ceva? După lansarea...

Cipul Snapdragon X60 5G pentru iPhone 13 va fi fabricat de Samsung

Cipul Snapdragon X60 5G pentru Apple iPhone 13 va fi realizat de cel mai mare rival al companiei americane - Samsung. Cu...

Galaxy A32 are acum o opțiune 4G, modificări față de varianta 5G

În ianuarie Samsung a dezvăluit cel mai ieftin model 5G, Galaxy A32 5G, care se așteaptă să fie lansat în curând în...