Actualizarea One UI 3.1 este disponibilă din nou pentru Galaxy S20 FE

360
Actualizarea One UI 31 este disponibila din nou pentru Galaxy S20 FE
Sursa Foto: hdblog.it

După ce în urmă cu câteva zile Samsung a blocat actualizarea modelelor Galaxy S20 FE 4G și 5G la One UI 3.1, firmware-ul a revenit și va fi disponibil din nou. Se presupune că gigantul tech sud-coreeană a văzut câteva erori pe care a vrut să le remedieze înainte de a relua lansarea.

Actualizarea aduce firmware-ul la versiunile G780FXXS2BUA5 (S20 FE 4G) și G781BXXU2CUB5 (S20 FE 5G). La fel cal în cazul primei lansări include patch-urile de securitate din februarie, caracteristici noi pentru Calendar, Cameră, Galerie și multe altele. Inițial actualizarea la One UI 3.1 a fost lansată doar pentru modelele 5G. Acum ambele variante de Samsung Galaxy S20 FE primesc noua actualizare.

Iată schimbările primite de Galaxy S2O FE cu One UI 3.1!

Calendar:

  • Puteți extrage data și adresa din titlul evenimentului și le puteți salva automat.
  • Primiți notificări de pe dispozitivele SmartThings care au notificări specifice pentru evenimentele camerei.
  • Unele funcții ale camerei au fost îmbunătățite, cum ar fi calitatea imaginilor atunci când este mărită în condiții de lumină slabă.

Galerie:

  • A fost adăugată funcția de afișare a imaginilor remasterizate cu One UI 3.1 pe Galaxy S20 FE.
  • Puteți analiza imaginea pentru a calibra rezoluția optimă, luminozitatea, culoarea și claritatea și pentru a obține imagini optimizate.

HDBlog este un site italian fondat în 2008, este cel mai bun site tehnic din Italia. Este scris de profesioniști specializați în tehnologii de ultimă oră. Abordează smartphone-uri, aparate foto, software, televizoare, electronice de consum, etc.

Multiscreen:

  • Tragând ecranul pop-up la marginea ecranului, puteți ascunde fereastra și puteți continua redarea, conform HDBlog.

Promemoria:

  • Puteți extrage data și adresa din notă, salvați-o automat notând cele mai importante informații pe Galaxy S20 FE cu One UI 3.1.

Samsung O:

  • Samsung Daily a fost înlocuit de serviciul Samsung O. Acesta oferă o interfață de utilizator mai bună și funcții diferențiate pe baza conținutului personalizat.

Partajarea imaginilor:

  • Protejați-vă confidențialitatea deselectând partajarea informațiilor despre locația fotografiilor înainte de partajare sau postare pe social media.

Rețele sociale:

  • Sincronizați linkurile create pe dispozitive cu același cont Samsung.
  • Utilizarea serviciilor de socializare a fost simplificată pe Galaxy S20 FE cu One UI 3.1. Partajați profiluri, fotografii, note, programe și multe altele cu prietenii, pur și simplu conectându-vă la contul dvs. Samsung.

Sperăm ca această actualizare să nu aibă probele și să decurgă în mod normal. Probabil va fi lansată în Europa în aceleași țări în care a fost lansată inițial. România a fost și ea între acestea.