One UI 4.0 beta pentru Fold 3 întrerupe rata de 120Hz pe ecranul exterior

276
One UI 4.0 beta pemtru Fold 3 intrerupe rata de 120 Hz pe ecranul exterior
Sursa Foto: SamMobile.com

Unul dintre upgrade-urile demne de remarcat pe care Galaxy Z Fold 3 le-a adus de Galaxy Z Fold 2 a fost suportul pentru rata de reîmprospătare ridicată pentru ecranul exterior. Afișajul principal și cel exterior la Z Fold 3 pot funcționa cu o rată de reîmprospătare de până la 120Hz. Acest lucru asigură o experiență excelentă de utilizare, atât atunci când dispozitivul este pliat, cât și atunci când nu este. Acum Galaxy Z Fold 3 este în teste cu One UI 4.0 beta bazat pe Android 12.

Cu toate acestea, se pare că recent lansata versiune beta One UI 4.0 bazată pe Android 12 pentru Galaxy Z Fold 3 nu mai are rata de 120Hz pe ecranul exterior. Ecranul exterior rulează la rata de reîmprospătare standard de 60Hz. Este o problemă semnalată de mai mulți utilizatori din programul One UI 4.0 bazat pe Android 12 pentru Fold 3. Samsung a luat notă de această problemă și a promis că o va rezolva în următoarea versiune beta pentru Fold.

Interfața Samsung One UI 4.0 beta pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Desigur, deoarece acesta este un software beta, Samsung nu ne spune când va apărea următoarea actualizare, conform SamMobile. În acest fel testerii beta pentru One UI 4.0 din programul Galaxy Fold 3 ar putea rămâne fără modul 120Hz pe ecranul exterior pentru câteva săptămâni. Acest lucru este valabil și pentru alte probleme apărute după instalarea noii interfețe în beta pe Galaxy Z Fold 3.

În măsura în care experiența One UI 4.0 beta este necorespunzătoare în acest moment, puteți reveni oricând la Android 11 și One UI 3.1.1. În acest scop puteți utiliza aplicația Samsung Smart Switch. Rețineți că dispozitivul dvs. va fi resetat atunci când efectuați downgrade-ul! Așa că asigurați-vă că faceți backup pentru toate datele importante în prealabil.

Samsung Members este o comunitate de profesioniști care oferă sprijin, feedback și analiză despre telefoanele Galaxy. Oferă de la sfaturi pentru folosirea unei aplicații până la o mulțime de informații și cele mai recente știri despre produsele Samsung.

Ca de obicei, clienții care doresc să participe la programul beta se pot înscrie prin aplicația Samsung Members. Programul One UI 4.0 beta la seria Galaxy S21 este lansat în China, Germania, India, Polonia, Coreea de Sud, Marea Britanie și SUA. Momentan beta pentru Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 este lansat în Coreea, India și SUA. Cele două pliabile sunt printre cele mai bune telefoane Samsung din 2021.