Samsung relansează actualizarea One UI 4.0 pentru seria Galaxy S21

264
Samsung relanseaza actualizarea One UI 4.0 pentru seria Galaxy S21
Sursa Foto: SamMobile.com

La câteva zile după lansarea actualizării One UI 4.0 bazată pe Android 12 pentru seria Galaxy S21, Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3, Samsung a fost nevoit să oprească actualizarea. Au fost raportate mai multe erori diferite care generau probleme utilizatorilor. Zilele trecute compania a dezvăluit că lucrează la remedierea acestor erori înainte de a lansa actualizarea stabilă.

Un moderator oficial al forumului Samsung Members din Coreea de Sud a spus că a trebuit să oprească actualizarea din cauza problemelor de compatibilitate cu sistemul Google Play. Samsung lucrează cu Google pentru a remedia eroarea critică și a emite un patch, conform SamMobile. După ce Google emite un patch, Samsung îl va încorpora în One UI 4.0 și va relua actualizarea stabilă.

Actualizarea One UI 4.0 pentru seria Galaxy S21 va fi reluată în scurt timp

Actualizarea One UI 4.0 a fost lansată pe scară largă pe Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra în diferite țări. Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 au primit actualizarea One UI 4.0 în Serbia și Coreea de Sud. Odată ce erorile critice sunt remediate, Samsung ar putea lansa actualizarea în întreaga lume.

Pe de altă parte Samsung a testat versiunea beta One UI 4 bazată pe Android 12 pe seria Galaxy S20. Totuși, această serie nu va mai primi nicio versiune beta. Gigantul tech a spus că smartphone-urile din seria Galaxy S20 vor primi direct actualizarea stabilă.

Android 12 introduce o reîmprospătare majoră a limbajului Material Design, denumit „Material You”. Acesta include butoane mai mari, o cantitate crescută de animație și un nou stil pentru widget-urile ecranului de pornire.

Această dezvăluire vine de la managerul de operațiuni beta din Samsung Coreea de Sud. Acesta a declarat că „în prezent nu există planuri de a lansa programe beta suplimentare” și compania „se pregătește să lanseze versiunea oficială”. Deși aceasta este o veste bună, oficialul nu a spus când va primi seria S20 actualizarea One UI 4.0. Cu toate acestea, datorită foii de parcurs oficiale partajate anterior, știm că seria Galaxy S20 va primi o versiune stabilă One UI 4 cândva în ianuarie.