One UI 4 beta patru lansat cu o mulțime de remedieri pentru seria Galaxy S21

261
One UI 4 beta patru lansat cu o multime de remedieri pentru seria Galaxy S21
Sursa Foto: xda-developers.com

Samsung și-a început campania Android 12 odată cu lansarea programului beta One UI 4 luna trecută. Atunci a permis unor proprietari de telefoane din seria Galaxy S21 să testeze o versiune beta timpurie de Android 12. De atunci, gigantul sud-coreean a lansat câteva actualizări beta, adăugând funcții noi și reparând erori enervante. Acum seria Galaxy S21 este în One UI 4 beta patru.

Interfața Samsung One UI 4.0 beta bazată pe Android 12 în varianta trei a remediat erori legate de RAM virtuală, tastatură Samsung și multe altele. Acum Samsung tocmai a lansat o nouă versiune beta, One UI 4 beta patru pentru seria Galaxy S21. Aceasta a patra versiune rafinează și mai mult experiența software, momentan pe modelele din seria Galaxy S21. De câteva zile One UI 4 beta a fost lansată și pentru Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3.

One UI 4 beta patru remediază mai multe probleme anterioare

Conform, XDA-Developers, Samsung a început să lanseze a patra versiune beta One UI 4 pentru seria Galaxy S21. Versiunea patru a fost lansată pentru Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra. Actualizarea are 807,27MB și are versiunea de firmware G998BXXU3ZUK1 / G998BOXM3ZUK1 / G99xBXXU3ZUK1. Deși cea mai recentă versiune beta nu introduce modificări masive, rezolvă multe erori și probleme raportate de testerii beta.

UI – User Interface sau Interfața cu utilizatorul. Este spațiul în care au loc interacțiunile dintre oameni și mașini. Termenul este cel mai mult folosit în contextul sistemelor informatice (personale) și al dispozitivelor electronice.

Samsung One UI 4 beta patru aduce următoarele modificări:

  • S-a eliminat efectul de întindere când a fost operat „overscroll”
  • S-a eliminat o fereastră pop-up care a apărut după prima pornire a aplicației
  • După setarea rezoluției ecranului la WQHD, performanța dispozitivului a scăzut ușor
  • Problemă cu scăderea cadrului când s-a declanșat alarma
  • Wi-Fi și hotspot nu au fost pornite în anumite situații
  • Problema de estompare a ecranului la deblocarea dispozitivului rezolvată
  • Problema că au fost generate două jurnale de apeluri la efectuarea unui apel
  • Problema de recunoaștere a amprentei după repornirea telefonului
  • Repornirea telefonului în timpul unui apel vocal
  • Probleme că tastatura a fost închisă uneori forțat
  • Problema cu Acasă a fost închisă și repornită
  • S-au rezolvat alte probleme minore

Noua actualizare a început să ajungă pe unitățile Galaxy S21 din Coreea de Sud și alte piețe. Dacă sunteți la a treia versiune beta, ar trebui să primiți noua actualizare One UI 4 beta patru în curând. One UI 4 include multe funcții noi și modificări vizuale, inclusiv un panou de Setări rapide reproiectat; modul întunecat îmbunătățit; widget-uri noi pe ecranul de pornire; efecte noi de încărcare; experiență îmbunătățită de multi-tasking și multe altele.