Programul One UI 5.0 beta lansat pentru seria Galaxy S20

218
Programul One UI 5.0 beta lansat pentru seria Samsung Galaxy S20
Sursa foto: phandroid.com

Android 13 ajunge încet pe tot mai multe dispozitive Samsung Galaxy. Deși versiunea stabilă este încă la îndemână pentru o mulțime de telefoane Android, beta-urile actualizării au fost lansate în ultimele săptămâni. Acum, o versiune One UI 5.0 beta a fost lansată pentru seria Samsung Galaxy S20. Momentan, programul beta este disponibil doar pentru cei din Coreea de Sud. Programul beta pentru seria Galaxy S20 include toate îmbunătățirile și modificările aduse de Samsung la Android 13 găsite și seria Galaxy S22.

În august, Samsung a început să lanseze o versiune beta One UI 5, care se bazează pe Android 13, pe telefoanele Galaxy S22. De atunci, și-a deschis treptat programul beta pentru dispozitivele sale mai vechi, inclusiv Galaxy S21 și seria Galaxy A52. Acum Samsung le permite proprietarilor de telefoane din seria Galaxy S20 din Coreea să se alăture petrecerii.

Seria Galaxy S20 este în program One UI 5.0 beta

Înainte de a începe să vă bucurați de ceea ce are Android 13 de oferit, utilizatorii vor trebui mai întâi să se înscrie la programul beta. Dacă locuiți în regiune, vă puteți înscrie în program prin aplicația Samsung Members. Potrivit AndroidAuthority, atunci când intri în aplicație, tot ce trebuie să faci este să dai clic pe bannerul de anunț beta. După finalizarea înregistrării, utilizatorii de telefoane din seria Galaxy S20 ar trebui să primească o actualizare OTA pentru One UI 5 beta. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră la seria Galaxy S20!

One UI 5 beta prezintă toate îmbunătățirile găsite în Android 13. În plus, va conține și modificări pe care Samsung le-a făcut pentru Galaxy S22. De exemplu, noi opțiuni de culoare, teme dinamice, suport pentru widget-uri stivuibile și multe altele. De obicei când sunteți într-un firmware beta nu uitați că este posibil să întâlniți probleme de stabilitate și diverse erori.

Sistemul de operare Android 13 aduce și suport pentru Bluetooth LE Audio și codecul audio LC3. Acestea permit primirea și partajarea audio între mai multe dispozitive Bluetooth simultan și îmbunătățesc calitatea audio.

Ritmul rapid de testare și extinderea la mai multe smartphone-uri arată că One UI 5.0 se apropie de lansarea oficială. Am scris deja că seria Galaxy S22 va fi prima care primește actualizarea stabilă, urmată de alte dispozitive, printre care și seria Galaxy A52. Zvonurile sugerează că lansarea publică a noii interfețe Samsung bazată pe Android 13 ar trebui să apară în octombrie. Mai multe dispozitive Samsung Galaxy vor primi încă din acest an Android 13 și One UI 5.0.