Interfața Samsung One UI 5.1.1 ajunge și la Galaxy A51

302
Interfata Samsung One UI 5.1.1 ajunge la Galaxy A51
Sursa foto: sammobile.com

Galaxy A50 a fost și încă este un telefon mid-range incredibil. A fost greu pentru Samsung să aducă un urmaș acestui telefon, având în vedere modul în care raportul preț-specificații împingea limitele la niveluri la care Samsung nu era obișnuit la acea vreme. Dar gigantul tech coreean a reușit totuși să aducă multe upgrade-uri semnificative cu Galaxy A51.

Samsung Galaxy A51 a fost printre primele telefoane lansate de companie cu Android 10 și inclus de Samsung în noua politică de trei upgrade majore a sistemului de operare. Ultimul astfel de upgrade, Android 13, a venit anul acesta, iar A51 a fost, de asemenea, actualizat cu One UI 5.1 la începutul acestui an. Se părea că Android 13 și interfața Samsung One UI 5.1 vor fi ultimele actualizări majore pentru Galaxy A51.

În prezent, A51 este eligibil pentru actualizări de securitate doar o dată pe an. În acest fel, cea mai recentă actualizare lansată acum ar trebui să fie ultima pe care o va primi înainte ca Samsung să întrerupă complet suportul software pentru telefon. Dar Samsung, înainte de acest lucru, Samsung mai are o ultimă surpriză pentru posesorii de Galaxy A51 și actualizează telefonul cu unele funcții One UI 5.1.1.

Galaxy A51 primește interfața Samsung One UI 5.1.1

Deloc surprinzător, Galaxy A51 primește mai puține funcții One UI 5.1.1, potrivit SamMobile. Este oarecum similar cu modelul Samsung Galaxy A51 5G care a primit One UI 5.1.1 cu câteva săptămâni în urmă. Conform jurnalului de modificări publicat de Verizon din SUA, după instalarea actualizării, meniul de fundal al apelurilor va fi mutat în Detalii de contact din aplicațiile Telefon/Contacte, iar atunci când partajați o imagine în aplicația Samsung Messages, veți vedea conversații și file de contact în partea de sus pentru acces rapid si usor. Vedeți pe I❤️Samsung ce diferențe sunt între Google Messages și Samsung Messages!

Aplicația Samsung Messages este instalată pe toate dispozitivele Galaxy. Unele caracteristici ale aplicației sunt disponibile numai cu Android 9 sau un software mai nou. Nu puteți instala aplicația din Google Play Store dacă nu aveți un telefon Galaxy.

În afară de interfața Samsung One UI 5.1.1, noua actualizare pentru Galaxy A51 aduce patch-ul de securitate din octombrie 2023. Actualizarea a fost lansată în Statele Unite și în unele țări din Europa în acest moment. Sigur în perioada următoare va ajunge pentru toate modelele la nivel global. Trebuie să primiți o notificare că actualizarea este disponibilă. Alternativ puteți verifica manual prin meniul Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Telefonul va căuta apoi actualizările disponibile.

O mică atenționare! Nu veți vedea pe telefon că versiunea One UI se schimbă de la 5.1 la 5.1.1 când actualizarea este instalată. Dar totul este în regulă, deoarece Samsung afișează numerele versiunii x.1.1 numai pe telefoanele sale pliabile.