Interfața One UI 5.1.1 cu noi funcții lansată pentru Galaxy Tab A7 Lite

307
Galaxy Tab A7 Lite
Sursa foto: YouTube

Samsung a lansat actualizarea One UI 5.1.1 pentru Galaxy Tab A7 Lite. Această interfață a debutat pe telefoanele pliabile și seria Galaxy S9 lansate în acestă vară de Samsung. Interfața a fost lansată zilele trecute și pentru Galaxy A51 5G și Galaxy A72 5G. Actualizarea One UI 5.1.1 aduce mai multe funcții noi și îmbunătățite de multitasking și productivitate pentru Galaxy Tab A7 Lite.

Interfața Samsung One UI 5.1.1 este bazată pe sistemul de operare Android 13. Tableta Samsung Galaxy Tab A7 Lite primește actualizarea cu versiunea de firmware T225XXU4CWI2, potrivit SamMobile. Lansată în Europa, atualizarea include și patch-ul de securitate din august 2023 care remediază zeci de defecte de securitate. Este o actualizare majoră cu o dimensiune de descărcare de peste 1 GB, așa că asigurați-vă că utilizați o rețea Wi-Fi pentru a o descărca.

Tableta Samsung Galaxy Tab A7 Lite a fost lansată mai 2021 cu Android 11 la bord. În august 2022 a primit Android 12 și One UI 4.1. În decembrie trecut a primit și Android 13, care ar putea fi ultima sa actualizare majoră de software.

Galaxy Tab A7 Lite primește actualizarea One UI 5.1.1 în Europa

După actualizarea la interfața One UI 5.1.1 tableta arată aplicațiile mai recente (până la patru) pe bara de activități. Meniul de aplicații recente arată starea ferestrei aplicației (ecran complet, ecran divizat sau vizualizare pop-up) a tuturor aplicațiilor recente. Puteți partaja fișiere cu persoane în mod privat și puteți seta o fereastră de expirare a fișierelor pentru acele fișiere. De asemenea, puteți să anulați partajările sau să împiedicați oamenii să descarce fișierele pe care le-ați partajat cu ei.

Când partajați fișiere cu alte persoane prin Quick Share, fișierele vor continua să fie trimise chiar dacă cealaltă persoană a părăsit rețeaua Wi-Fi locală. În aplicația Galerie, puteți aplica efecte de imagine mai ușor și puteți chiar să copiați editările dintr-o imagine și să lipiți cu ușurință acele efecte în alte imagini. Când descărcați actualizări de sistem, tableta poate șterge temporar memoria cache și alte fișiere pentru a face spațiu pentru actualizare dacă tableta rămâne fără spațiu de stocare.

Samsung Internet a fost creat în 2012 și vine preinstalat pe dispozitivele Galaxy. Din 2015 este disponibil și din Google Play Store. Are peste un miliard de descărcări din Play Store. Browserul Samsung este disponibil doar pe Android.

Cu noul gest de glisare și plasare cu două mâini, puteți selecta cu ușurință mai multe imagini dintr-o aplicație/fereastră, să le trageți și să plasați acele fișiere într-o altă aplicație/fereastră. Samsung Internet vă permite să mutați bara de marcaje și bara de activități în partea de jos a ecranului. Puteți schimba modurile din ecranul de blocare al tabletei.

Dacă aveți o tabletă Galaxy Tab A7 Lite și locuiți în Europa, trebuie să primiți o notificare de actualizare. Dacă nu a sosit încă, puteți verifica manual dacă este pe tabletă prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.