Actualizarea Samsung One UI 5.1 ajunge la Galaxy Tab A7 Lite

209
Actualizarea Samsung One UI 5 1 ajunge la Galaxy Tab A7 Lite
Sursa foto: via sammobile.com

În urmă cu trei luni Samsung a lansat actualizarea Android 13 și One UI 5.0 pentru Galaxy Tab A7 Lite. Acum, tableta Samsung entry-level a început să primească actualizarea One UI 5.1 în unele țări. În acest moment, actualizarea a fost lansată în India și s-ar putea extinde pe mai multe piețe în următoarele zile.

Actualizarea One UI 5.1 pentru Galaxy Tab A7 Lite primește versiunea de firmware cu numărul T225XXU2CWB3. În afară de One UI 5.1, noul software include și corecția de securitate din februarie 2023 pentru tabletă. Potrivit SamMobile, cel mai probabil noua actualizarea va ajunge în scurt timp și în Europa, dar și în România. Samsung Galaxy Tab A7 Lite a primit Android 13 în decembrie 2022.

Multe delicatese primite de Galaxy Tab A7 Lite cu One UI 5.1

Interfața Samsung One UI 5.1 vine cu o mulțime de funcții noi, inclusiv multitasking îmbunătățit în modul DeX, widget nou pentru baterie pentru ecranul de pornire, partajarea fotografiilor familiei pentru album în aplicația Galerie și acces rapid la aplicația Expert RAW pentru cameră. Actualizarea pentru Galaxy Tab A7 Lite mai aduce și emoji-uri și zonă AR îmbunătățite, îmbunătățiri pentru aplicațiile stoc, colaborare în Samsung Notes, Samsung Internet și multe altele.

One UI 5.1 oferă posibilitatea de a schimba rapid tonul de culoare al selfie-ului din aplicația pentru cameră. De asemenea, puteți crea albume de familie partajate (până la 5GB) pentru a partaja fotografii și videoclipuri cu alți membri ai familiei cu telefoanele Samsung. Puteți glisa în sus și chiar edita imagini sau videoclipuri pentru a verifica informațiile Exif.

Exif – Exchangeable image file format – format comutabil pentru fișiere imagine. Este un standard pentru imagini utilizat de camere digitale, smartphone-uri și alte sisteme care gestionează fișierele de imagine și sunet înregistrate.

Acum aplicația Meteo afișează acum toate informațiile importante în partea de sus a ecranului. De asemenea, acum afișează un grafic orar al precipitațiilor (ploaie) și are un nou widget pentru vreme dinamică. Când este asociat cu un computer Windows folosind aplicația Windows Phone Link, puteți accesa site-urile web pe care le navigați pe Tab A7 Lite de pe computer.

Dacă sunteți utilizator Samsung Galaxy Tab A7 Lite în India puteți instala actualizarea One UI 5.1 pe tabletă. Puteți face acest lucru navigând la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. One UI 5.1 este o actualizare majoră, necesită o cantitate mare de date pentru a descărca, așa că asigurați-vă că aveți suficiente date pe telefon. Ce mai bine este să descărcați noua actualizare printr-o rețea stabilă Wi-Fi.