Dispozitivele Galaxy cu One UI 5.1 acceptă transfer eSIM între ele

270
Sursa foto: sammobile.com

Majoritatea smartphone-urilor moderne de ultimă generație, inclusiv cele de la Samsung, au început să accepte carduri eSIM. Cu toate acestea, procesul de activare sau transfer al unui eSIM este destul de complicat în majoritatea țărilor. Mai mult, procesul se schimbă cu fiecare operator. Dar Apple, Google, Samsung și alte mărci de smartphone-uri încearcă să simplifice acest proces de transfer eSIM între dispozitive.

Cu toate acestea, potrivit SamMobile, Samsung pare să aibă un instrument excelent de transfer eSIM de la dispozitiv la dispozitiv. Acesta funcționează între smartphone-urile și tabletele Samsung Galaxy. Interfața One UI 5.1 are un instrument de transfer eSIM încorporat în aplicația Setări. Samsung pare să fi dezvoltat și o caracteristică pentru a converti un SIM fizic într-un eSIM. Compania Samsung a publicat chiar o pagină web unde sunt toate țările acceptate și operatorii de rețea mobilă care acceptă această caracteristică.

Cum să efectuați un transfer eSIM de la un telefon Galaxy la altul

Pentru a transfera un eSIM de pe un smartphone Galaxy pe un alt smartphone Galaxy, trebuie să urmați o procedură pas cu pas explicată mai jos. Rețineți că ambele smartphone-uri (sau tablete) Galaxy trebuie să ruleze One UI 5.1 și să aibă o blocare securizată pentru ca această funcție să funcționeze. Iată ce trebuie să faci:

  • Deschideți aplicația Setări de pe telefonul Galaxy pe care doriți să transferați un eSIM și mergați la Conexiuni -> SIM Manager -> Adăugați eSIM.
  • Acum, atingeți Alte moduri de conectare la o rețea mobilă.
  • Apăsați pe. Transfer SIM de pe alt dispozitiv.
  • Acum, deblocați vechiul smartphone (care are un eSIM) și plasați-l lângă noul telefon.
  • Atinge Transfer pe noul telefon.

Lista telefoanelor Samsung care acceptă transfer eSIM de la dispozitiv la dispozitiv

În prezent, telefoanele care acceptă transferul eSIM de la dispozitiv la dispozitiv includ seria Galaxy S20 (sau telefoane mai noi din seria Galaxy S), Galaxy Fold (sau telefoane mai noi Galaxy Z) și seria Galaxy Note 20. Iată lista completă:

Cum să convertiți un SIM fizic în eSIM pe smartphone-ul dvs. Galaxy

Dacă telefonul dvs. acceptă un eSIM și rulează One UI 5.1, vă puteți converti cartela SIM fizică într-un eSIM urmând procedura de mai jos.

  • Deschideți aplicația Setări pe telefon.
  • Navigați la Conexiuni -> Manager SIM.
  • Atingeți numele cartelei SIM fizice și apoi atingeți Convertiți în eSIM.
  • În meniul pop-up, faceți clic pe Convertiți în eSIM.

Pentru a fi sigur, vă rugăm să verificați cu operatorul de telefonie mobilă dacă eSIM și transferul eSIM de la dispozitiv la dispozitiv sunt acceptate.