One UI 5 Watch va aduce o nouă funcție pe seria Galaxy Watch 6

178
Seria galaxy Watch 6 cu One UI 5 Watch
Sursa foto: via phonearena.com

Samsung a prezentat recent One UI 5 Watch, care va fi disponibil pentru dispozitivele Galaxy Watch în acest an. Noul software este conceput pentru a oferi o experiență mai personalizată și mai intuitivă în ceea ce privește analizarea propriei stări de sănătate și include îmbunătățiri care susțin un somn mai bun, precum și diverse caracteristici de fitness și de siguranță. Sigur vom întâlni pe interfața Samsung One UI 5 Watch pe seria Galaxy Watch 6.

One UI 5 Watch va fi disponibil pentru prima dată pe seria Galaxy Watch 6, iar alte actualizări vor fi anunțate în curând. Dar, cine este interesat să cumpere Galaxy Watch 6? Seria Galaxy Watch 6 a fost confirmată de Samsung oficial și (indirect) pentru o lansare „mai târziu în acest an” cu (cel puțin) o nouă funcție de sănătate revoluționară la bord.

Seria Galaxy Watch 6 cu One UI 5 Watch „confirmată” de Samsung

Seria Galaxy Watch 6, la care Samsung nu se referă cu acest nume, va fi prima care va susține noua funcționalitate a companiei de notificare a ritmului cardiac neregulat (IHRN). Această funcție a fost aprobată deja de FDA. Apoi Irregular Heart Rhythm Notification (IHRN) se va extinde la „edițiile anterioare” ale ceasurilor Samsung cu Wear OS la o dată nedezvăluită.

Food and Drug Administration (FDA) este o agenție federală a Departamentului de Sănătate și Servicii Umane a SUA. FDA are sediul în White Oak, Maryland, SUA. FDA are 223 de birouri și 13 laboratoare în cele 50 de state din Statele Unite.

Desigur, nu ar trebui să vă bazați pe tehnologia IHRN pentru a diagnostica și monitoriza afecțiuni cardiace grave. Totuși, împreună cu capacitatea ECG (electrocardiogramă) existentă, aceasta vă poate trimite la medic la momentul oportun pentru a elimina unele probleme înainte ca acestea să scape de sub control.

Mai exact, veți primi alerte de la ceasul inteligent (actual sau viitor) după ce aplicația Samsung Health Monitor produce un „anumite” număr de măsurători consecutive neregulate ale ritmului cardiac. Deoarece astfel de rezultate pot indica fibrilație atrială (AFib), aplicația vă va solicita să efectuați un ECG. Acesta va confirma prezența unei probleme potențiale pe care trebuie să o investigați în continuare la un cabinet medical specializat.

Samsung nu este primul producător de ceasuri inteligente din lume care oferă acest tip de „soluție proactivă de siguranță.” Potrivit PhoneArena, notificările de ritm neregulat au fost pe ceasurile Apple din 2018.

Dar cu siguranță este bine că Samsung adoptă acest tip de caracteristică pentru viitoarele sale ceasuri inteligente. Acum suntem și mai încântați de viitoarele Galaxy Watch 6 și Watch 6 Pro/Watch 6 Classic.