Programul One UI 6 beta 2 pentru seria Galaxy S23 lansat în mai multe țări

654
Interfata One UI 6 beta 2
Sursă foto: Samlover

Programul One UI 6 beta a fost lansat de Samsung pentru seria Galaxy S23 la mijlocul lunii august 2023. Noua interfață Samsung bazată pe Android 14 aduce câteva modificări notabile ale UI și multe alte îmbunătățiri. Chiar fiind o versiune beta, prima versiune One UI 6 a fost destul de bulversantă și ezitantă. În plus, era disponibilă doar pe câteva piețe. Samsung a lansat acum One UI 6 beta 2 cu mai multe remedieri și a extins disponibilitatea programului pe mai multe piețe.

One UI 6 beta 2 se bazează pe firmware-ul ZWHO și include patch-ul din septembrie 2023. În timp ce prima versiune a fost bazată pe Android 14 Beta 4, al doilea firmware se bazează pe o versiune și mai nouă, Android 14 Beta 5. Da, inclusiv Android 14 este în program beta la Google. Deci, Samsung ține foarte aproape și vom vedea Android 14 pe mai multe dispozitive Galaxy în acest an. În ceea ce privește îmbunătățirile, Samsung menționează că o multitudine de erori au fost rezolvate. Vedeți pe I❤️Samsung tot ce aduce nou interfața One UI 6 la dispozitivele Samsung Galaxy!

One UI 6 beta 2 pentru seria Galaxy S23 disponibilă acum în UK și India

Jurnalul de modificări care însoțește versiunea din SUA menționează câteva funcții noi. Este vorba despre un aspect reînnoit pentru tabloul de bord Samsung Health, instrumente îmbunătățite de editare video, capacitatea de a copia fișiere cu două mâini și multe altele. Cu toate acestea, Samsung Health reproiectat nu pare să facă parte din firmware. Este posibil ca pentru aplicația sa de sănătate compania să lanseze o actualizare separată în Galaxy Store.

Cele mai multe plângeri ale utilizatorilor cu primul program One UI 6 beta s-au învârtit în jurul animațiilor și bâlbâielilor aplicațiilor. Feedback-ul timpuriu al utilizatorilor sugerează că Samsung a remediat aceste probleme în al doilea firmware și a adăugat câteva animații noi. Totuși sunt și păreri din partea participanților la programul beta că mai este loc de îmbunătățire. De fapt, tocmai acesta este rolul unui program beta.

În SUA, bancnotele sunt toate de aceeași nuanță de verde și toate arată foarte asemănătoare, în afară de imagini ușor diferite. În momentul tipăririi primelor bancnote în SUA culoarea verde a fost văzută ca un simbol al stabilității.

Programul beta Samsung One UI 6 a fost inițial disponibil numai în Germania, Coreea de Sud și Statele Unite. Cu a doua versiune beta, Samsung a lansat firmware-ul pentru Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra și în India și Marea Britanie. Momentan doar utilizatorii seriei Galaxy S23 din aceste țări se pot alătura programului beta prin aplicația Samsung Members, potrivit AndroidPolice. Chiar ieri Samsung a lansat programul One UI 6 beta și pentru seria Galaxy S22.