Seria Galaxy Watch 4 la a doua actualizare One UI Watch 4.5 beta

227
Seria Galaxy Watch 4 One UI Watch 4.5 beta
Sursa foto: hdblog.it

Gigantul coreean a deschis la sfârșitul lunii mai versiunea beta a One UI Watch, iar la începutul lunii iunie, a lansat versiunea One UI Watch 4.5. Aceasta din urmă s-a dovedit însă destul de instabilă din cauza unor bug-uri semnificative. Testerii beta au raportat de fapt diverse probleme, începând cu o scădere drastică a energiei bateriei.

De ieri o actualizare pentru One UI Watch 4.5 beta a fost lansată de Samsung în SUA și Coreea. Momentan acestea sunt singurele țări acceptate în programul beta și este posibil nici să nu fie acceptate alte țări. Noua versiune de firmware R860XXU1ZVF5 a fost lansată pentru Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic. Pentru a instala o nouă versiune, mai întâi trebuie să actualizați aplicația Galaxy 4 Manager la cea mai nouă versiune a aplicației 2.2.11.22062011.

A doua actualizare One UI Watch 4.5 beta la seria Galaxy Watch 4

De data aceasta actualizarea în loc să adauge noi funcții și cadrane, precum cea care adusese One UI Watch 4.5, se concentrează în principal pe corectarea erorilor cunoscute. Acum problemele legate de consumul excesiv de energie ar fi trebuit să fie rezolvate; aplicația Sănătate nu ar trebui să se mai blocheze la detectarea mai precisă a activităților precum alergarea și înotul; performanța aplicațiilor în general ar trebui îmbunătățită; și conectivitatea GPS ar trebui să fie mai stabilă.

În cele din urmă, ecranul de primire a apelurilor ar trebui acum să fie afișat corect atunci când redați muzică pe Galaxy Watch 4. Au fost făcute mai multe corecții la My Photo+; unele corecții la Emoji AR; și a fost eliminată problema că alarma de memento rămâne după amânarea alarmelor. De asemenea, dimensiunea fontului este mărită, potrivit HDBlog.

HDBlog este un site italian fondat în 2008, este cel mai bun site tehnic din Italia. Este scris de profesioniști specializați în tehnologii de ultimă oră. Scrie despre smartphone-uri, aparate foto, software, televizoare, electronice de consum, etc.

Programul beta One UI Watch 4.5 este disponibil numai pentru dispozitivele Wear OS Samsung, adică seria Samsung Galaxy Watch 4. Nu este disponibil pentru modelele mai vechi Galaxy Watch sau pentru ceasurile inteligente Wear OS de la alte mărci.