Al doilea One UI Watch 5 beta pentru seriile Galaxy Watch 4 și Watch 5

210
One UI Watch 5 beta
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung a lansat o nouă versiune One UI Watch 5 beta pentru ceasurile inteligente bazate pe Wear OS. Este a doua actualizare beta și vine la puțin peste o săptămână după lansarea inițială. Cea mai recentă actualizare este disponibilă pentru seriile Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 5 în SUA și Coreea de Sud. Momentan aceste două țări sunt singurele unde Samsung a lansat acest program One UI Watch 5 beta.

Samsung One UI Watch 5 este o actualizare majoră a platformei pentru ceasurile inteligente Samsung. Bazată pe sistemul de operare Wear OS 4, noua interfață aduce îmbunătățiri funcționale și estetice dispozitivelor, împreună cu o serie de funcții noi. Compania Samsung este de așteptat să debuteze noua versiune cu seria Galaxy Watch 6, care va fi lansată la sfârșitul lunii iulie.

Între timp, Samsung testează actualizarea pentru modelele Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 5. Prima lansare beta săptămâna trecută a venit cu un jurnal masiv de modificări care a adus o mulțime de funcții noi și îmbunătățiri. Deloc surprinzător, conținea și câteva bug-uri, dar este ceva de înțeles în această etapă de testare. Compania repară acum unele dintre cele cu a doua versiune One UI Watch 5 beta.

Seriile Galaxy Watch 4 și Watch 5 primesc One UI Watch 5 beta

Potrivit unei capturi de ecran distribuite pe Twitter, via AndroidHeadlines, noua versiune beta are numărul de versiune a firmware-ului R8**XXU1ZWF4. Actualizarea are o dimensiune OTA (over-the-air) de 188MB și aduce patch-ul de securitate din iunie 2023 pe aceste ceasuri. Jurnalul de modificări afirmă că această actualizare îmbunătățește încetinirea ceasurilor, lucru observat de obicei imediat după pornirea lor.

În plus, Samsung a remediat o problemă care împiedica Samsung Pay să funcționeze corect. De asemenea, a remediat problema de descărcare a bateriei și alte câteva erori minore. În ceea ce privește noile funcții, compania a adăugat detectarea automată a exercițiilor Bicycle Ridingplimbare cu bicicleta pe Galaxy Watch 4. Această actualizare îmbunătățește și unele funcții existente.

Trek Butterfly Madone este cea mai scumpă bicicletă din lume, costă 500.000 de dolari. A fost vândută la o licitație de caritate Sotheby’s. O bicicletă de acest model a fost folosită de Lance Armstrong în Turul Franței din 2009.

Cei care au un ceas din seriile Galaxy Watch 4 sau Galaxy Watch 5 în programul One UI Watch 5 beta, vor primi această actualizare în curând. Puteți verifica actualizările din meniul Setări ceas al aplicației Galaxy Wearable de pe smartphone-ul conectat. Accesați secțiunea Actualizare software Watch și atingeți Descărcare și instalare.

Samsung nu a dezvăluit când seriile Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 5 vor primi actualizarea stabilă One UI Watch 5. Deoarece noua versiune va debuta cu seria Galaxy Watch 6, compania poate actualiza modelele mai vechi după ce viitoarele ceasuri vor ajunge pe piață.