Seriile Galaxy Watch 4 și Watch 5 vor primi noi funcții și aplicații cu Wear OS 4

272
Seriile Galaxy Watch 4 si Watch 5 cu WearOS 4
Sursa foto: samlover.com

Samsung este întotdeauna preocupat și în general în avans în aducerea de noi funcții pe dispozitivele sale. Datorită One UI, interfața sa originală bazată pe sistemul de operare care vine cu fiecare nouă actualizare a sistemului de operare, smartphone-urile și tabletele galaxy, se bazează pe sistemul de operare Android. În prezent telefoanele și tabletele Galaxy au primit One UI 5.1 bazat pe Android 13. În același timp, pentru ceasurile Galaxy Watch, există Wear OS însoțit de interfața One UI Watch. Wear OS 4 pe smartwatch-urile Galaxy Watch va veni cu One UI Watch 5.

Pentru o mai bună personalizare, Google a colaborat cu Samsung la viitorul sistem de operare Wear OS 4. Potrivit Samlover, cel mai recent sistem de operare Wear va veni cu câteva funcții noi care vor bucura viitorii, dar și actualii posesori de ceasuri cu WearOS. Vom primi noi fețe personalizate de ceas, astfel încât utilizatorii să poată face cu ușurință modificări ale fețelor ceasului. În afară de aceasta, va aduce și suport pentru Google Home. Gmail și Google Calendar sunt printre aplicațiile care vor fi mai accesibile.

Cu cea mai recentă aplicație Google Home pentru ceasuri inteligente, utilizatorii pot gestiona cine a sunat la soneria Nest direct din notificări, debloca ușa de la distanță și poate îndeplini alte sarcini din ceasul lor. Toate aceste funcționalități vor veni cu interfața Samsung One UI Watch 5 pentru ceasurile Galaxy. Datorită aplicațiilor smartwatch din Gmail și Calendar, Google va oferi utilizatorilor posibilitatea de a răspunde rapid la e-mailuri și de a-și verifica angajamentele folosind doar ceasul inteligent.

Wear OS 4 și One UI Watch 5 vor ajunge și pe seriile Watch 4 și Watch 5

În următoarele săptămâni, WhatsApp urmează să dezvăluie prima sa aplicație smartwatch pe Wear OS, alăturându-se aplicațiilor Big G. Această aplicație va oferi utilizatorilor confortul de a iniția o nouă conversație, de a răspunde la mesaje folosind comenzi vocale și de a răspunde la apeluri direct de pe ceas, totul fără a fi nevoie să-și folosească smartphone-ul.

Spotify a fost fondat în 2006 la Stockholm, Suedia, de Daniel Ek și Martin Lorentzon. Numele vine de la „spot – spot” și „identify – identifica.” Spotify avea 515 milioane de utilizatori activi lunar și 210 milioane de abonați în martie 2023.

În curând vor sosi și aplicațiile Spotify și Peloton. Datorită acestora vei putea asculta muzica sau podcast-urile preferate direct de pe ceas, în timp ce poți ține evidența antrenamentului. În plus, vor exista și alte funcții utile disponibile pentru ceasurile inteligente. De exemplu, utilizatorii își pot conecta cu ușurință ceasurile inteligente la un telefon nou fără a-l reseta.

Ceasurile Samsung Galaxy vor primi și capacitatea de detectare a fibrilației atriale. Utilizatorii au așteptat de multă vreme această funcție pe ceasurile lor. Acum, cu Wear OS va fi disponibilă pentru toate dispozitivele. Samsung are două ceasuri Galaxy care sunt eligibile pentru Wear OS 4 și One UI Watch 5. Este vorba despre seria Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 5. Conform informațiilor, Samsung va lansa în curând un program beta pentru Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro. Cel mai probabil programul beta va fi disponibil pentru utilizatorii din SUA și Coreea înainte de sfârșitul lunii mai. Samsung va lansa noua seria Galaxy Watch 6 anul acesta cu Wear OS 4 și interfața One UI Watch 5 din cutie.